Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ο Συνέδριο Τουρισμού: «Τουρισμός Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας»

27/03/2017

Πέντε διμερή Επιμελητήρια, το Ελληνο-Αμερικανικό, Ελληνο-Βρετανικό, Ελληνο-Γαλλικό, Ελληνο-Γερμανικό και Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν το 2ο Συνέδριο Τουρισμού, στις 27 Μαρτίου 2017 στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” ) με θέμα: «Τουρισμός Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας».

«Το συνέδριο πραγματοποιείται σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο όπου σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, παρατηρείται σημαντική μείωση στα τουριστικά έσοδα, παρά την αύξηση του αριθμού επισκεπτών και την ευνοϊκή διεθνή συγκυρία, επισημαίνεται σε ανακοίνωση. Καθίσταται πλέον σαφές ότι η χώρα οφείλει να προσαρμόσει το τουριστικό της προϊόν ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός έντονα διαφοροποιημένου κοινού με σταθερή παράμετρο την υψηλή προστιθέμενη αξία. Απαραίτητο εργαλείο για να συντελεστεί αυτή η προσαρμογή αποτελεί η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, στις οποίες οι σύγχρονοι τουρίστες καταφεύγουν ολοένα και περισσότερο για ενημέρωση και επιλογή προορισμού».

Θεματικές ενότητες:
«Τουρισμός Ποιότητας: αναβαθμίζοντας το σύνολο της τουριστικής εμπειρίας»
«Πέρα από «ήλιο-θάλασσα»: τουρισμός υγείας & ευεξίας
«Τεχνολογία και Τουρισμός: µια άρρηκτη σχέση»
«Προκλήσεις της σύγχρονης τουριστικής αγοράς».

Παράλληλα θα εξεταστούν τρόποι εκμετάλλευσης των νέων τεχνολογιών με στόχο τόσο την προαγωγή του τοπικού τουριστικού προϊόντος, όσο και την ενίσχυση της κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Πληροφορίες:

http://one9six.us5.list-manage. com/track/click?u=c2b419fc7ea4df7cabf225b74 &id=fad76f3955&e=637f3f90ae

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27/03/2017
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Πέντε διμερή Επιμελητήρια

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, + Χάρτης Google