Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4η Βιομηχανική Επανάσταση σήμερα: Ευκαιρία ή Απειλή;

16/05 @ 4:00 μμ - 5:00 μμ

Η Επιτροπή Απασχόλησης  του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, συνεχίζει τη σειρά των εργαστηρίων διαλόγου και ανταλλαγής γνώσεων με τον γενικότερο τίτλο:  «Δίνοντας το Βήμα στους Νέους». Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στις 16.00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ “οι νέοι συζητούν και οι μεγαλύτεροι ακούν για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και την επίδραση της στην απασχόληση”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, ο  Γιωργής Κριτσωτάκις, Management Consulting Lead-Communication, Media & Technology,  Accenture, θα ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και τις καινούργιες δεξιότητες που είναι απαραίτητες. Στη συνέχεια, θα αναλυθούν θέματα σχετικά με την 4η βιομηχανική επανάσταση και την αγορά εργασίας, όπως:

Η ψηφιακή εξέλιξη

Το χάσμα των 5 γενεών

Η συμμετοχή των γυναικών

Ο ρόλος των δεξιοτήτων και της γνώσης.

Οι παρουσιάσεις με τα πορίσματα των ομάδων θα παρουσιαστούν από τους νέους και θα πραγματοποιηθεί συζήτηση ανάμεσα στις ομάδες. Οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά στελέχη της αγοράς και να θέσουν άμεσα τα ερωτήματα που τους απασχολούν αναφορικά με την επαγγελματική τους εξέλιξη σ’ έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται.

Δηλώσεις συμμετοχής: s.xaidogiannou@amcham.gr, τηλ.: 210 6993559 (εσωτ. 26)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16/05
Ώρα:
4:00 μμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Ιστοσελίδα:
http://www.amcham.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Εγκαταστάσεις ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
Αθήνα, Ελλάδα + Χάρτης Google