Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

5ο τριήμερο για την Ευρώπη, την Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

15/03/2017 @ 7:30 μμ - 17/03/2017 @ 9:30 μμ

Το Σπίτι της Ευρώπης παρουσιάζει το 5ο τριήμερο για την Ευρώπη, την Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με τρεις συνεχόμενες ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν –αντίστοιχα- στις 15, 16 και 17 Μαρτίου 2017. Συνδιοργανώνεται με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου. Το τριήμερο θα ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου 2017, με την ημερίδα: «Ευρώπη: Προκλήσεις και ευκαιρίες» στην οποία και θα αναλυθούν τα θέματα: «Η Ευρώπη σε έναν πολύπλοκο και μεταβαλλόμενο κόσμο: H βαθύτερη ενοποίηση ως απάντηση στις προκλήσεις της εποχής μας», «Τα διλήμματα της Γερμανίας και ο αντίκτυπος στην Ευρώπη» και «Περισσότερη ή Λιγότερη Ευρώπη; Η Λευκή Βίβλος για το Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ώρα 19:30. Η δεύτερη ημερίδα (που θα γίνει επίσης στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στις 19:30), έχει τίτλο «Επιχειρηματικότητα: Ανακαλύπτοντας νέες πρακτικές» και θα αναπτυχθούν τα θέματα: «Από τον Πλάτωνα στο πρόγραμμα δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κυκλική οικονομία» και «Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες: Όταν η Τέχνη συναντά την Επιχειρηματικότητα!».

Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με την εκδήλωση «Αναζητώντας το δρόμο προς νέα μοντέλα τουριστικής ανάπτυξης». Θα υπάρξουν τοποθετήσεις μεταξύ άλλων για τον αθλητικό, πολιτιστικό, γαστρονομικό και ακαδημαϊκό τουρισμό. Θα διεξαχθεί στη Νέα Πτέρυγα Νεστοριδείου Μελάθρου στις 19:30.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15/03/2017 @ 7:30 μμ
Τέλος:
17/03/2017 @ 9:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Σπίτι της Ευρώπης

Χώρος Διεξαγωγής

Επιμελητήριο Δωδεκανήσου & Νέα Πτέρυγα Νεστοριδείου Μελάθρου