Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στη Χαλκιδική»

28/02/2017 @ 11:00 πμ - 2:00 μμ

Το ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.- Παράρτημα ΚΜ και τον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκιδικής, διοργανώνει εκδήλωση – σεμινάριο, με θέμα: «Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στη Χαλκιδική», στις 28 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής-Διοικητήριο (ισόγειο), από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00.

Ομιλητές θα είναι οι: Σ. Διαμαντόπουλος (Δασολόγος-εκπρόσωπος ΓΕΩΤ.Ε.Ε), Ι. Κακανής (Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός), Ι. Χορομίδης (Δικηγόρος L.L.M), Μ. Βογιατζής (Διευθυντής Δασικών Χαρτών ΕΚΧΑ Α.Ε), Ι. Παπαδόπουλος (Προϊστάμενος Τμ. Προστασίας Δασών Διεύθυνσης Δασών ν. Χαλκιδικής)  και ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Ν. Φραγκισκάκης. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο ΓΓ του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Γ. Τσακούμης.

Η εκδήλωση απευθύνεται στα μέλη των τριών φορέων αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατά τη διάρκειά της θα γίνει ενημέρωση, θα δοθούν διευκρινίσεις και θα απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες, τις ενστάσεις κ.λ.π.

Σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί εκδηλώσεις στην Κατερίνη (26/1), στη Θεσσαλονίκη (6/2) και στην Έδεσσα (23/2/2017).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28/02/2017
Ώρα:
11:00 πμ - 2:00 μμ

Διοργανωτής

ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής, ΓΕΩΤ.Ε.Ε.- Παράρτημα ΚΜ, Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκιδικής

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής-Διοικητήριο