Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διεθνές Συνέδριο Νεολαίας

20/08/2017 - 27/08/2017

Το 7o διεθνές επιστημονικό συνέδριο Νεολαίας και Summer School, διοργανώνεται από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου 2017, στην πανεπιστημιακή κατασκήνωση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στην Καλάνδρα της Χαλκιδικής, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τίτλος: «History is back. Institutional Socioeconomic & Business Challenges in a rapidly changing world».

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται στο πλαίσιο των δράσεων της ASECU Youth. Η  Ένωση των Οικονομικών Πανεπιστημίων της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης και Παρευξείνιας Ζώνης (ASECU) ιδρύθηκε το 1996 και αριθμεί 51 Πανεπιστήμια-μέλη από 19 χώρες.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 120 φοιτητές και 35 Καθηγητές Οικονομικών Σπουδών από 27 Πανεπιστήμια, από τις χώρες Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, FYROM, Γερμανία, Ελλάδα, Κίνα, Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία και Τουρκία.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές θα παρουσιάσουν τις επιστημονικές τους εργασίες, ενώ θα παρακολουθήσουν διαλέξεις τόσο των Καθηγητών από τα 27 Πανεπιστήμια που συμμετέχουν όσο και προσκεκλημένων Καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, θα επισκεφτούν τη Βεργίνα, θα ξεναγηθούν στη Θεσσαλονίκη και θα ενημερωθούν για την ιστορία της, θα γνωρίσουν τα λαογραφικά στοιχεία της Χαλκιδικής και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20/08/2017
Τέλος:
27/08/2017
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

ΑΠΘ, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Χώρος Διεξαγωγής

Πανεπιστημιακή κατασκήνωση ΑΠΘ
Καλάνδρα , Χαλκιδική Ελλάδα + Χάρτης Google