Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας

29/03/2017 - 02/04/2017

Το Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017, με θέμα: «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας». Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό “Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo”, το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας “INNOVATHENS”, το Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ που πραγματοποιείται για 4η χρονιά, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικές συζητήσεις και ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, εκθέσεις, παρουσιάσεις και προβολές, καθώς και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, εκπαιδευτικά δρώμενα και επιμορφωτικά παιχνίδια. Σημειώνεται ότι το φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival, ξεκίνησε το 2014 και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της επιστήμης και της τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Πληροφορίες:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Ldh8cZMibgQJ:www. athens-science-festival. gr/+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Λεπτομέρειες

Αρχή:
29/03/2017
Τέλος:
02/04/2017
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι)