Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου στην Θεσσαλονίκη  

19/07/2017 @ 11:05 πμ - 4:00 μμ

Επιχειρηματική αποστολή σε τέσσερις πόλεις της Ασίας, από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Ελληνοασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο και στόχο «τη διερεύνηση και αξιοποίηση ευκαιριών σε μία ήπειρο με σταθερά αναπτυξιακή πορεία και πληθώρα ευκαιριών».

Η ομάδα των επιχειρηματιών, που θα συμμετάσχουν στην Αποστολή, θα επισκεφθούν διαδοχικά το Τόκυο στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, το Πεκίνο στις 27 Σεπτεμβρίου, τη Σαγκάη στις 28 Σεπτεμβρίου και την Ταϊπέι στις 29 Σεπτεμβρίου. Αποκλειστικός στόχος –όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- είναι να δοθεί η ευκαιρία σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις να αποκτήσουν επαφές με τοπικές εταιρίες και να επιδιώξουν συμφωνίες για εξαγωγές, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις ή να αναζητήσουν συνεργάτες-αντιπροσώπους.

«Η πρωτοβουλία αυτή θα επικεντρωθεί κυρίως στους τομείς των τροφίμων και ποτών, των χημικών-φαρμακευτικών-καλλυντικών, των προϊόντων τεχνολογίας, του real estate και του τουρισμού, χωρίς να αποκλείεται συμμετοχή ενδιαφερομένων από άλλους κλάδους, υπογραμμίζεται. Η αποστολή έχει σχεδιασθεί με περιεκτικό και συνοπτικό πρόγραμμα και θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό και στην εξασφάλιση ποιοτικών επαφών, σε συνεργασία με τα Γραφεία ΟΕΥ στο Τόκυο, στο Πεκίνο και στη Σαγκάη, με τον Επιχειρηματικό Φορέα CIECA στην Ταϊβάν και με τα τοπικά διμερή Γερμανικά Επιμελητήρια».

  • Ενόψει της αποστολής, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τα Επιχειρηματικά Συμβούλια Ελλάδας-Ασίας & Ελλάδας-Λατ. Αμερικής διοργανώνει ημερίδα στις 19 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη  σε συνεργασία με ΕΒΕΘ, ΣΒΒΕ, ΣΕΒΕ στην οποία οι Επικεφαλής των Γραφείων Ο.Ε.Υ. Πεκίνου, Σαγκάης και Μπουένος Άιρες θα κάνουν αναλυτικές παρουσιάσεις για τις αντίστοιχες αγορές, τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες επιτυχούς δραστηριοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην Επιχειρηματική Αποστολή πρέπει να αποστείλουν έγκαιρα δήλωση στo email: y.patsiavos@ahk.com.gr (το αργότερο μέχρι 1/9/17), καθώς και για την προπαρασκευαστική ημερίδα μέχρι τις 18 Ιουλίου 2017.

Πληροφορίες: Γιάννης Πατσιαβός (τηλ. 210 6419026 και 6945234747).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19/07/2017
Ώρα:
11:05 πμ - 4:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
Ιστοσελίδα:
www.german-chamber.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Ανώνυμος Χώρος Διεξαγωγής
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα + Χάρτης Google