Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων

29/03/2017 @ 10:30 πμ - 7:00 μμ

Ημερίδα με τίτλο: » Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων: Προοπτικές ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία» θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. στο κτίριο του ΕΒΕΑ  (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος, Αθήνα.)

Την εκδήλωση διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την ΕΔΕΥ (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε. – με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό κράτος) και την HAEE (Δεξαμενή Σκέψης – Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας) .

Σκοπός της ημερίδας –όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση- είναι να παρουσιασθούν από εξειδικευμένους ομιλητές, τα οφέλη, για την ευρύτερη περιοχή της Δ. Ελλάδας, που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση των πιθανών κοιτασμάτων, το περιβαλλοντικό πλαίσιο, οι ευρωπαϊκές Οδηγίες και οι απαραίτητες τροποποιήσεις και βελτιώσεις στο θεσμικό πλαίσιο, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, και των εμπλεκόμενων φορέων, το ρυθμιστικό πλαίσιο, οι κανόνες ασφαλείας και το φορολογικό καθεστώς γύρω από την εξόρυξη και παραγωγή υδρογονανθράκων στη χώρα μας, καθώς και οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες από διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Πληροφορίες: https://www.haee.gr/ hydrocarbons_ebea_2017

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29/03/2017
Ώρα:
10:30 πμ - 7:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστοσελίδα:
https://www.haee.gr/ hydrocarbons_ebea_2017

Διοργανωτής

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών

Χώρος Διεξαγωγής

ΕΒΕΑ
Ακαδημίας 7, 6ος όροφος
Αθήνα,
+ Χάρτης Google