Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πολυσυνέδριο Hellenic Innovation Forum (HIF-17)

01/03/2017 - 02/03/2017

Το πολυσυνέδριο Hellenic Innovation Forum (HIF-17) για την καινοτομία και τις εφαρμογές της διοργανώνεται στις 1 και 2 Μαρτίου 2017, στην Αθήνα, από την Ethos Media S.A. και τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό SciCo-Επιστήμη Επικοινωνία. Όπως μεταξύ άλλων τονίζεται σε ανακοίνωση, «όραμα των οργανωτών του Hellenic Innovation Forum (HIF-17) είναι η καθιέρωση του ως πολυσυνεδριακού θεσμού που θα χρησιμεύει ως μόνιμο βήμα ανάδειξης και προώθησης της καινοτομίας και της ανάπτυξης συνεργασιών και συνεργιών μεταξύ των μερών του τριγώνου: θεσμικοί παράγοντες – ακαδημαϊκή/ερευνητική κοινότητα- επιχειρηματικός κόσμος.

Tο πολυσυνέδριο καινοτομίας πραγματοποιείται με την προσδοκία ότι η ζύμωση που θα προκληθεί, φέρνοντας κοντά τους εκφραστές νέων καινοτόμων ιδεών, τους φορείς που ρυθμίζουν το κανονιστικό και νομικό πλαίσιο, καθώς και τους εκπροσώπους ιδιωτικής και δημόσιας χρηματοδότησης και επιχειρηματικότητας, θα συμβάλλει μεσοπρόθεσμα στη δυναμική αναδιάρθρωση και ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Ως τιμώμενη χώρα του διημέρου θα συμμετάσχει το Ισραήλ, μια από τις πρωτοπόρες χώρες στον τομέα της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του ΥΠΠΕΘ – Τομέας Έρευνας και Καινοτομίας και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, ενώ υποστηρίζεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
01/03/2017
Τέλος:
02/03/2017
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ethos Media S.A. Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό SciCo

Χώρος Διεξαγωγής

Divani Caravel
Αθήνα, + Χάρτης Google