Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

12o Digital Συνέδριο InfoCom World CY

07/12/2021 @ 8:00 πμ - 5:00 μμ

Με τίτλο «5G & Fiber Optics: The way that leads Cyprus to Ιndustry 4.0» επανέρχεται δυναμικά την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, τo 12o Digital Συνέδριο InfoCom World CY. Στόχος του φετινού συνεδρίου είναι να καταδείξει τις μεγάλες τεχνολογικές ανατροπές που φέρνει ο συνδυασμός δυνατοτήτων των δικτύων 5ης Γενιάς και Οπτικών Ινών, καθώς και τις νέες προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργεί.

5G και Οπτικές Ίνες: Τα απαραίτητα συστατικά για να γίνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός από ζητούμενο, δεδομένο. Κλειδί για όλα τα παραπάνω είναι οι ταχύτητες του διαδικτύου και η διασπορά του, και τα μέσα δεν είναι παρά οι οπτικές ίνες και το 5G. Δύο συστατικά που είναι απαραίτητα ώστε ο ψηφιακός μετασχηματισμός να γίνει από ζητούμενο, δεδομένο. Παράλληλα, αυτός ο συνδυασμός δυνατοτήτων, απελευθερώνει τη δυνατότητα για ένα τεράστιο φάσμα λύσεων IoT, που μπορούν να μετασχηματίσουν κάθε τομέα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής

Αυτοί θα είναι και οι κύριοι άξονες στους οποίους θα κινηθεί το φετινό Infocom Cyprus 2021, φιλοξενώντας διεθνείς παράγοντες του χώρου, σημαντικούς ομιλητές από την Κυπριακή και την Ελληνική αγορά, εκπροσώπους των κλάδων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, επιχειρηματίες αλλά και παράγοντες της Πολιτείας, οι οποίοι θα ανταλλάξουν απόψεις και θα συντονίσουν τα σχέδιά τους δημιουργώντας νέες δυνατότητες για τους πολίτες και νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις διαμορφώνοντας το νέο τοπίο της παγκόσμιας οικονομίας, η οποία, με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, εμφανίζεται έτοιμη να περάσει σε μια νέα εποχή.

Το Συνέδριο αποτελείται από 4 Θεματικές ενότητες : 1η “Infrastructures: Connectivity creates value!”, 2η “5G: Future-Ready or Steady?”, 3η “Digital Transformation: Developing the Ecosystem”, 4η  “Leaders’ Summit: Seeking the ROI” και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του “online τριήμερου τεχνολογικού φεστιβάλ” που διοργανώνουν οι εταιρίες Smart Com & Smart Press στις 7 – 8 – 9 Δεκεμβρίου – Infocom Cyprus – Infocom Security Cyprus – Security Project Cyprus –αντίστοιχα, διευρύνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το δυνητικό κοινό παρακολούθησης.

Πληροφορίες: https://infocomcy.com/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
07/12/2021
Ώρα:
8:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση: