Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

16ECEE-Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Σεισμικής Μηχανικής

18/06 - 21/06

Το 16ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Σεισμικής Μηχανικής (16ECEE) διοργανώνεται -από 18 έως 21 Ιουνίου 2018, στη Θεσσαλονίκη- από το Ελληνικό Τμήμα Αντισεισμικής Μηχανικής (ETAM) της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεισμικής Μηχανικής (EAEE), με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Το 16ECEE καλύπτει μεγάλο εύρος επιστημονικών θεμάτων ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις και τις τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της Σεισμικής Μηχανικής, επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

Μηχανικοί κατασκευών, γεωτεχνικοί μηχανικοί, γεωλόγοι και σεισμολόγοι από όλο τον κόσμο θα βρεθούν για να ανταλλάξουν ιδέες, να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες και να συζητήσουν γύρω από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στους τομείς των αντισεισμικών κατασκευών, της γεωτεχνικής σεισμικής μηχανικής και της τεχνικής σεισμολογίας.

Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις πρόσφατες και τρέχουσες εξελίξεις, θίγοντας αξιοσημείωτα θέματα και προβάλλοντας ιδέες για το μέλλον. Θα διοργανωθούν επιλεγμένες ειδικές συνεδρίες, εργαστήρια και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σε θεματικές ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος για τους μηχανικούς και την κοινωνία, με σκοπό να διευρύνουν τους ορίζοντες της επιστημονικής κοινότητας της  σεισμικής μηχανικής και να ενισχύσουν τις διεθνείς συνεργασίες».

Το συνέδριο αποτελεί την κορυφαία δραστηριότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεισμικής Μηχανικής, πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης για τον επιστημονικό και επαγγελματικό κλάδο σε διεθνές επίπεδο, με περισσότερους από 1000 συμμετέχοντες, αλλά και την παρουσία κορυφαίων επιστημόνων και μηχανικών από όλον τον κόσμο.

Πληροφορίες: www.16ecee.org

Λεπτομέρειες

Αρχή:
18/06
Τέλος:
21/06
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστοσελίδα:
www.16ecee.org

Διοργανωτής

ETAM κ.α.

Χώρος Διεξαγωγής

Ανώνυμος Χώρος Διεξαγωγής
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα + Χάρτης Google