Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Building Materials Forum

13/12/2022

Το 1ο Building Materials Forum της Ελληνικής αγοράς δομικών υλικών συνδιοργανώνουν η BOUSSIAS και το ΤΕΕ, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.

`Η Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ και Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ κα Αντωνία Μοροπούλου ως Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Building Materials Forum, σημειώνει: «« Η παραγωγή δομικών υλικών ξεπερνά περίπου το 1/3 της παραγωγής του ακαθάριστων προϊόντος της βιομηχανίας με χαρακτηριστικά καινοτομίας, εφαρμόζοντας έρευνα που παράγεται στην Ελλάδα και καθιστώντας τη βιομηχανία ανταγωνιστική.

Η πρόκληση που δημιουργεί η αύξηση τιμών δομικών υλικών καθώς και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, που σε συνδυασμό με την ενεργειακή κρίση εντείνει το πρόβλημα, μπορεί μόνο με την εισαγωγή της καινοτομίας να αντιμετωπιστεί. Η καινοτομία στηρίζει τον Κατασκευαστικό Κλάδο που παρά τη κρίση αποτελεί τη λοκομοτίβα της ανάπτυξης, με συνεχώς κλιμακούμενα θετικά αποτελέσματα στη κατεύθυνση της αειφορίας»

Ο κ. Γεώργιος Στασινός, Πρόεδρος του ΤΕΕ, θα παραβρεθεί στο κεντρικό Πάνελ Συζήτησης του BMF, όπου θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της αγοράς του κατασκευαστικού κλάδου, για να συζητήσουν τη διαρθρωτική κρίση στην αγορά δομικών υλικών και πώς η Καινοτομία, η Αειφορία και η Αποδοτικότητα Κατασκευής, λειτουργούν ως λύσεις μετριασμού των επιπτώσεων της κρίσης.

Η συμμετοχή για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες Μηχανικούς κάθε ειδικότητας είναι δωρεάν! Κλείστε θέση τώρα εδώ: https://www.eventora.com/en/Events/buildingmaterialsconference-2022

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και την Τιμητική Υποστήριξη των ΕΚΑΤ, ΕΣΒΥΚ, ΠΕΔΜΕΔΕ, ΠΟΕΒΥ, ΣΕΧΒ, και του Institute of Coating Technologies

Χορηγοί: ELVAL COLOUR, ISOMAT, KNAUF, Χαλυβουργία Ελλάδος.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13/12/2022

Διοργανωτές

ΤΕΕ
εταιρεία Boussias

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο OTEAcademy