Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμης Χημικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής

31/08 @ 6:00 μμ - 04/09 @ 8:00 μμ

Το Εργαστήριο Σχεδιασμού Περιβαλλοντικών Διεργασιών της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος, του Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνει το 1ο Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμης Χημικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής (1st International Conference on Sustainable Chemical and Environmental Engineering, SUSTENG 2022), το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη του Ρεθύμνου Κρήτης, από τις 31 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2022. Οι σύνεδροι θα μπορούν να συμμετάσχουν είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου LIFE B2E4sustainable-WWTP, το οποίο συντονίζει ο καθ. Πέτρος Γκίκας και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή & Πράσινο Ταμείο.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενθαρρύνει την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ ακαδημαϊκών, επιστημόνων και μηχανικών για επίκαιρα ζητήματα και τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στην Χημική και Περιβαλλοντική Μηχανική μέσω βιώσιμων προοπτικών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα πρόσφατα ερευνητικά τους ευρήματα σε ένα εκτεταμένο φάσμα θεμάτων και να ενημερωθούν για νέες προκλήσεις, μελλοντικές τάσεις και τεχνολογικές καινοτομίες σε βιώσιμες διαδικασίες ακολουθώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.susteng.eu ή επικοινωνήστε στο e-mail: secretariat@susteng.eu.

Συνοδευτικά άρθρου:

Φυλλάδιο Συνεδρίου

SUSTENG 2022_Draft Agenda

Λεπτομέρειες

Αρχή:
31/08 @ 6:00 μμ
Τέλος:
04/09 @ 8:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Εργαστήριο Σχεδιασμού Περιβαλλοντικών Διεργασιών -Σχ. ΧΜ&ΜΠ Πολυτεχνείου Κρήτης