Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

26ο Φοιτητικό συνέδριο: «Επισκευές και Ενισχύσεις Κατασκευών 2020»

18/02 - 19/02

   Το 26ο φοιτητικό συνέδριο με τίτλο «Επισκευές και Ενισχύσεις Κατασκευών 2020» θα πραγματοποιηθεί στη Πάτρα, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2020, από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδος.

Η διήμερη επιστημονική εκδήλωση πραγματοποιείται  στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του προπτυχιακού μαθήματος Ε’  Έτους Σπουδών “Ενισχύσεις και Επισκευές Κατασκευών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα”, καθώς και του μεταπτυχιακού μαθήματος “Ανασχεδιασμός  Υφισταμένων Κατασκευών” που διδάσκονται στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών από τον Ομότιμο καθ. Σ. Η. Δρίτσο.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου  Πατρών, στην πόλη της Πάτρας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «εκτός από τις φοιτητικές παρουσιάσεις θα υπάρξουν και ομιλίες από διακεκριμένους συναδέλφους του Ε.Μ.Π., άλλων Πανεπιστημίων και από την πράξη. Όλες οι εργασίες του συνεδρίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα  www.episkeves.civil.upatras.gr , στην οποία μπορεί να αναζητηθεί και άλλο υλικό σχετικό με τις επισκευές, καθώς και οι εργασίες των παλαιότερων συνεδρίων».

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: Ν. Καρέλα, πολ. μηχ.  (τηλ. 2610-996539, Ε-mail: nkarela@upatras.gr), καθ. Σ. Η. Δρίτσος (dritsos@upatras.gr), site: http://www.episkeves.civil.upatras.gr/, e-mail: nkarela@upatras.gr

Λεπτομέρειες

Αρχή:
18/02
Τέλος:
19/02

Διοργανωτής

Πανεπιστήμιο Πατρών και Τ.Ε.Ε. Τμήμα Δυτικής Ελλάδος
Τηλέφωνο:
2610-996539
Email:
nkarela@upatras.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών