tee logo

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέδριο: Crowd Dialog Europe “Τhe next next”

21/09/2017

 

 

To Crowd Dialog Europe 2017 διοργανώνεται φέτος στην Αθήνα, στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 και θα φιλοξενήσει 500 επιλεγμένους Crowd Experts από όλο τον κόσμο, με έναν κοινό στόχο: “enabling the crowd for a greater good”. Θέματα του Crowd Dialog είναι η δυναμική του πλήθους με μεθοδολογίες Crowdsourcing, Crowdfunding και CrowdInnovation.

To συνέδριο υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα συμμετέχουν εθνικοί εκπρόσωποι από 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα και την πολιτική προκειμένου να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή του πλήθους στην επίλυση προβλημάτων.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να γίνει συζήτηση για τη δυναμική του πλήθους, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους οι μεθοδολογίες του Crowdsourcing μετασχηματίζουν υφιστάμενες διαδικασίες και τεχνολογίες, με επιπτώσεις σε κράτη, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις σημερινές και μελλοντικές συνέπειες για τις επιχειρήσεις, τα κράτη και τους οργανισμούς, αλλάζοντας τα δεδομένα της σημερινής οικονομίας και χρησιμοποιώντας νέα μοντέλα χρηματοδότησης και εναλλακτικές επιχειρηματικές μεθοδολογίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη.

«Το next next σηματοδοτεί τη νέα οικονομική εποχή, όπου μπορούμε να οικοδομήσουμε σε βιώσιμη, καινοτόμο, εξωστρεφή και συνεργατική βάση, βασισμένοι στην τεχνολογία, αντανακλώντας τη δύναμη και την συμμετοχή των πολλών στην πράξη, υπογραμμίζεται.

Στο πλαίσιο της οικονομίας next next, θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τα νέα μοντέλα χρηματοδότησης και τις εναλλακτικές επιχειρηματικές μεθοδολογίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Οι μεθοδολογίες crowdfunding, crowdsourcing και crowdinnovation είναι μερικά από τα εργαλεία που διαθέτει η νέα επιχειρηματική εποχή, και μπορούν να παρέχουν συμπληρωματικές λύσεις, όχι μόνο για την ελληνική κατάσταση, αλλά και για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21/09/2017