Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 4ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας του ΞΕΕ   

23/11

Το 4ο Διεθνές Φόρουμ  Φιλοξενίας (4th International Hospitality Forum), διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, με τη στρατηγική συνεργασία της Phocuswright, παγκόσμιου ηγέτη στο χώρο της πρωτογενούς έρευνας για τον κλάδο της φιλοξενίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Swapcard. Μέσω αυτής κάθε χρήστης, σε οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη μπορεί να έχει ενεργητική συμμετοχή στο Φόρουμ με την υποβολή ερωτήσεων, τον προγραμματισμό One-to-One call, την περιήγηση στα ψηφιακά booth των χορηγών και φυσικά να παρακολουθήσει τις συζητήσεις των πάνελ τόσο τη στιγμή που θα πραγματοποιηθούν όσο και κάποια άλλη στιγμή, αν δεν το επιτρέπει το πρόγραμμα του. Ειδικότερα το θεματικό περιεχόμενο του 4ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας θα περιλαμβάνει:

– Παρουσίαση και συζήτηση παγκόσμιας έρευνας της Phocuswright για τις τάσεις των ταξιδιών στο μέλλον και τις επιλογές των ταξιδιωτών.

– Δύο θεματικά πάνελς για τη βιωσιμότητα και για τις επιπτώσεις του Covid στον τουρισμό.

– Συνέντευξη με προσκεκλημένο υψηλού επιπέδου – CEO παγκόσμιου τουριστικού brand.

Το επόμενο, τέλος, διάστημα αναμένεται και η δημοσιοποίηση έρευνας του Ινστιτούτο Έρευνας και Προβλέψεων, όπου πρόκειται να δοθούν λεπτομέρειες για το αποτύπωμα της πανδημίας στα ξενοδοχεία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23/11
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος