Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2020

01/07 - 02/07

Οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr ανακοίνωσαν ότι το 4ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Ιουλίου 2021.

Με σταθερή προσήλωση στη μετατροπή του συνεδρίου σε «Θεσμό» και δεδομένης της ευρείας αναγνώρισης και αποδοχής που τυγχάνει, το Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών μετονομάζεται σε Infrastructure & Transport Conference (ITC).

Οι δυο ημέρες του συνεδρίου θα χωριστούν ως εξής:

-Η 1η ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στις Υποδομές / Κατασκευές και

-H 2η ημέρα στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές.

Tην 1η Ιουλίου 2021, το συνέδριο θα ξεκινήσει με την Στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών. Θα υπάρξουν, μεταξύ άλλων, θεματικές ενότητες για τις Υποδομές στα μεγάλα έργα, την ενέργεια, τον τουρισμό, το real-estate και το περιβάλλον.

Αντίστοιχα στις 2 Ιουλίου, θα υπάρξουν θεματικές συνεδρίες για τις αερομεταφορές, τον σιδηρόδρομο, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις οδικές μεταφορές, τα logistics και τις ταχυμεταφορές.

Τόσο την πρώτη, όσο και τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, θα υπάρξουν ξεχωριστές βραβεύσεις εταιρειών που διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν σημαίνονται ρόλο στις Υποδομές και Μεταφορές της χώρας και παρουσιάσεις Μεγάλων Έργων / Πρότυπων Case Studies, κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία:

Νίκος Καραγιάννης (n.karagiannis@ypodomes.com) και

Φώτης Φωτεινός (ffotinos@metaforespress.gr)

Λεπτομέρειες

Αρχή:
01/07
Τέλος:
02/07
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

metaforespress.gr
ypodomes.com