Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4th European Forum on New Technologies

05/12/2022 @ 8:00 πμ - 5:00 μμ

Η Γαλλική Εταιρεία Χημικών Μηχανικών (SFGP –French Chemical Engineering Society) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χημικών Μηχανικών (EFCE-European Federation of Chemical Engineering) διοργανώνει το 4th European Forum on New Technologies – CHEMICAL ENGINEERING as applied to MEDICINE, στις 5 Δεκεμβρίου 2022, στο Παρίσι.

Η θεματολογία του συνεδρίου, πραγματεύεται το πώς οι Χημικοί Μηχανικοί προσφέρουν τις δεξιότητές τους στη φυσιολογία και την ιατρική. Οι ειδικοί στον τομέα θα παρουσιάσουν ορισμένες τρέχουσες προσεγγίσεις και εργαλεία που είναι γνωστά στους Χημικούς Μηχανικούς αλλά ως επί το πλείστον άγνωστα στους επαγγελματίες της ιατρικής.

Οι εισηγητές θα δείξουν πώς χρησιμοποιούνται τεχνικές μοντελοποίησης και μηχανικής συστημάτων για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας της φυσιολογίας, για τη μοντελοποίηση ιατρικών οργάνων, όπως η αιμοκάθαρση, το σχεδιασμό τεχνητών οργάνων, την ανάπτυξη συσκευών που ελέγχουν την τροφοδοσία φαρμάκων και θρεπτικών ουσιών, τη διερεύνηση των επιπτώσεων των σωματιδίων στην ανθρώπινη υγεία και πολλά άλλα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση:https://efce.info/4th+European+Forum+on+New+Technologies.html

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
05/12/2022
Ώρα:
8:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση: