Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

7η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ 2021

04/12/2021 - 06/12/2021

Με πενήντα συμμετοχές ψηφιακών εκθετών η 7η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ 2021, θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2021.

Η virtual έκθεση θα παραμείνει ανοικτή και επισκέψιμη μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και θα παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας σε πραγματικό και μη χρόνο. Οι συνεδριακές εκδηλώσεις θα γίνουν με υβριδικό τρόπο, με κεντρικό χώρο εκδηλώσεων το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Πανεπιστήμιο Πατρών συνδιοργανώνει με την Hetia (Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αναδυόμενων Τεχνολογιών) εκδήλωση με θέμα: «Καλύπτοντας το κενό μεταξύ γνωσιακής βάσης και εργασιακού περιβάλλοντος» στην οποία θα παρουσιαστούν και οι καθιερωμένες πλέον «Ιστορίες Επιτυχίας».

Επίσης προγραμματίζονται εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος όπως:

– Εκδήλωση με την παρουσίαση των τριών Κέντρων Ικανοτήτων της Δυτικής Ελλάδας

– Εκδήλωση με Θέματα Μεταφοράς Τεχνολογίας και Διανοητικής Ιδιοκτησίας με τη συμμετοχή των Δημήτρη Κουζέλη Intel-lex, σύμβουλο Ευρεσιτεχνίας / European Patent Attorney, Νίκου Μηνά, European Patent and Trade Mark Attorneys Protecting, Progress/Dublin και Federico Carrasco, Founder and CEO of the Swiss company, Graypes GmbH

– Εκδήλωση αφιερωμένη σε διακεκριμένους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών. Συγκεκριμένα στους: Κωνσταντίνο Μπέκα, Head Advanced Scientific Computing, Citadel Securities, απόφοιτος τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Federico Carrasco, Founder and CEO of the Swiss company, Graypes GmbH , απόφοιτος τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, διευθυντής των τμημάτων R&D και Λειτουργίας Δικτύου της Coffee Island, Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Χριστίνα Σούζη, μετεωρολόγο, απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών.

– Εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων «Βιομηχανικά Διδακτορικά UPatras IQ» από τα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών και τους εκπροσώπους των εταιρειών.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν πληθώρα εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το ΕΑΠ, το ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, τα Εργαστήρια Παροχής Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πατρών κ.ά.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τα υπουργεία Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Παιδείας & Θρησκευμάτων, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:  https://patrasiq.gr/

Λεπτομέρειες

Αρχή:
04/12/2021
Τέλος:
06/12/2021
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Πανεπιστήμιο Πατρών
Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων
Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων,
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Επιμελητήριο Αχαΐας