Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Από την κρίση της Μεσογείου στο Brexit – μετασχηματισμοί και προκλήσεις της Ευρωπαϊκής ταυτότητας των πολιτών»

17/01 @ 7:00 μμ - 9:00 μμ

Εκδήλωση με θέμα: «Από την κρίση της Μεσογείου στο Brexit – μετασχηματισμοί και προκλήσεις της Ευρωπαϊκής ταυτότητας των πολιτών» διοργανώνει την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, στις 7μ.μ. στο Μέγαρο Καρατζά (Αιόλου 82) το Ελληνικό Παρατηρητήριο (Hellenic Observatory) του London School of Economics (LSE) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδας και με την υποστήριξη του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του LSE.

O Michael Bruter, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο LSE και διευθυντής του Electoral Psychology Observatory, θα μιλήσει για θέματα όπως η φύση της ευρωπαϊκής ταυτότητας και η επίδρασή της «στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, στο χάσμα των ευρωπαϊκών κοινωνιών, καθώς και στη μετασχηματιστική φύση των διαδηλώσεων και του ευρωσκεπτικισμού στην ήπειρό μας».

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Kevin Featherstone, καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο LSE, διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου (Hellenic Observatory), και θα σχολιάζει η δρ Έφη Φωκά, ερευνήτρια του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής.

Η εκδήλωση θα είναι στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφές: https://www.eventbrite.co.uk/e/from-the-mediterranean-crisis-to-brexit-transformations-and-challenges-of-citizens-european-identity-tickets-53868361720

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17/01
Ώρα:
7:00 μμ - 9:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ελληνικό Παρατηρητήριο (Hellenic Observatory) London School of Economics (LSE)

Χώρος Διεξαγωγής

Μέγαρο Καρατζά
Αιόλου 82
Αθήνα, Ελλάδα
+ Χάρτης Google