BEYOND INNOVATION 2025
04/04 @ 8:00 πμ - 06/04 @ 5:00 μμ
BEYOND INNOVATION 2025
H BEYOND 2025 θα πραγματοποιηθεί 4-6 Απριλίου 2025 στην Αθήνα στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται από το 2021 στη Θεσσαλονίκη.
Προκειμένου να αυξηθεί η επιδραστικότητα της BEYOND και να διεισδύσει σε ακόμα περισσότερες αγορές και ακόμα πιο μεγάλα target groups η έκθεση θα διοργανώνεται τα μονά έτη στην Αθήνα και τα ζυγά στη Θεσσαλονίκη. Η BEYOND του 2025 θα διοργανωθεί στην Αθήνα, επιδιώκοντας να αξιοποιήσει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης, που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά σε αυτά της Θεσσαλονίκης προς όφελος της έκθεσης.
Θεσσαλονίκη και Αθήνα διαθέτουν διαφορετικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, από τα οποία πηγάζουν δυνατότητες που μπορούν να υποστηρίξουν τη BEYOND με στόχο διαφορετικά δημογραφικά στοιχεία του κοινού, αλλά και άλλες κλίμακες εκθετών.
Η Beyond αποτελεί κορυφαίο σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και των τεχνολογιών αιχμής, με κύριο στόχο να αποτελέσει την κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.
Από την τεχνητή νοημοσύνη έως την εικονική πραγματικότητα, η έκθεση λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας με πρωτοποριακές καινοτομίες. Στόχος της BEYOND είναι να προωθήσει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.
Η Beyond 2025 θα επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση των πρακτικών και μερικές φορές σκληρών πραγματικοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) καθώς ενσωματώνεται σε διάφορες πτυχές της κοινωνίας. Το θέμα αφορά την αντιμετώπιση τόσο των υποσχέσεων όσο και των προκλήσεων της ΑΙ, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια, τον πρακτικό αντίκτυπο και τις πραγματικές συνέπειες.
Το συνέδριο θα εξετάσει τη διττή φύση της τεχνολογίας της τεχνητής νοημοσύνης: τη δυναμική της να μεταμορφώσει βιομηχανίες και να βελτιώσει ζωές, παράλληλα με τις πραγματικές προκλήσεις και περιορισμούς που συνοδεύουν την εφαρμογή και χρήση της. Το θέμα αναδεικνύει την αντίθεση μεταξύ του αισιόδοξου οράματος για την τεχνητή νοημοσύνη και των πρακτικών, συχνά δύσκολων, πραγματικών καταστάσεων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και οι χρήστες.