Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διαδικτυακή εκδήλωση ΣΘΕΒ: «Το Ταμείο  Ανάκαμψης, το Σχέδιο της Απολιγνιτοποίησης και ευκαιρίες που προκύπτουν στην περιοχή της Θεσσαλίας»

15/06 @ 4:30 μμ - 7:30 μμ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων Και Βιομηχανίων, σε συνεργασία με την Grant Thornton, διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακή (μέσω zoom) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το Ταμείο  Ανάκαμψης, το Σχέδιο της Απολιγνιτοποίησης και ευκαιρίες που προκύπτουν στην περιοχή της Θεσσαλίας» την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 16.30.

Στόχος της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας, σχετικά με τους διαθέσιμους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και το Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης, βασικά αναπτυξιακά εφόδια στην προσπάθεια της χώρας για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού.

Επίσης, θα γίνει αναφορά στην επίσπευση της απολιγνιτοποίησης και την αξιοποίηση, περίπου, 5 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο της «Δίκαιης Μετάβασης», που μπορεί να συμβάλλει, ουσιαστικά, στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τον εκσυγχρονισμό, περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων γεωγραφικών περιοχών της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_GtmWXyCAOLtcNhQKQChjUeC1FyHaWaFCe-nzCXGIe26Cpg/viewform

έως τις 11/06 προκειμένου να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος για την είσοδο στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον ΣΘΕΒ (αρμόδιος: κ. Κώστας Γρηγορίου, τηλ. 2410555507, e-mail: sthev@sthev.gr).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15/06
Ώρα:
4:30 μμ - 7:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση: