Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διεθνές Πολιτιστικό Συνέδριο: “Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του”

20/10 @ 8:00 πμ - 23/10 @ 5:00 μμ

Πολιτιστική Εταιρεία «Αθήνα Καλεί Αθήνα»Το 1ο Διεθνές Πολιτιστικό Συνέδριο με τίτλο: «Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του» θα διεξαχθεί από τις 20 ως τις 23 Οκτωβρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών (Ακαδημίας 7, Αθήνα).

Το συνέδριο διοργανώνει η Πολιτιστική Εταιρεία «Αθήνα Καλεί Αθήνα» και τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Logos University International, του ECI European Communication Institute και AHEPA Hellas.

Η έναρξη των εργασιών θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου 2020 στην Αίθουσα Τελετών του Κεντρικού Κτηρίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, το συνέδριο σε περίπτωση έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας του Covid-19, θα υλοποιηθεί μέσω του διαδικτύου.

«Το συνέδριο καλείται να καθιερώσει ένα διεθνή διάλογο μεταξύ των ερευνητών, καθηγητών, φοιτητών και εν γένει της επιστημονικής κοινότητας αλλά και κάθε άλλου ενδιαφερομένου, με σκοπό να διερευνήσει θεμελιώδη ζητήματα της πορείας του σύγχρονου ανθρώπου ως προς τη συνείδησή του, τη βιολογική, συναισθηματική και πνευματική εξέλιξή του, την κοινωνική του φύση, την αντίληψη του χρόνου και του χώρου, τη διαχείριση του περιβάλλοντος, την ευημερία του, καλώντας τις σύγχρονες επιστήμες σε συνεχή διάλογο, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το συνέδριο καθίσταται μοναδικό ως προς τη σύλληψη και τη στόχευσή του. Δίνει την ευκαιρία να δημιουργηθεί μία συλλογική, “πνευματική κίνηση” με στόχο η Αθήνα της Αττικής με τα 9 Πανεπιστήμιά της μαζί με τα Πανεπιστήμια των πόλεων που έχουν το όνομα «ΑΘΗΝΑ» ανά την Υφήλιο να αναδείξουν μία τέτοια συλλογική προσπάθεια».

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική.

Πληροφορίες: http://athenscallsathens.gr , 210 9944859, 210 9951142.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20/10 @ 8:00 πμ
Τέλος:
23/10 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Πολιτιστική Εταιρεία «Αθήνα Καλεί Αθήνα»

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα συνεδριάσεων ΕΒΕΑ
Ακαδημίας 7
ΑΘΗΝΑ,
+ Χάρτης Google