Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διεθνές Συμπόσιο: JISDM 2019

15/05 - 17/05

Η Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, διοργανώνει το 4ο Διεθνές Συμπόσιο Joint International Symposium on  Deformation Monitoring (JISDM),  στο Ευγενίδειο Ίδρυμα από τις 15 ως τις 17 Μαΐου 2019.

Στόχος του Συμποσίου είναι η σύνδεση της έρευνας που διεξάγεται σε αντικείμενα αιχμής διεθνώς με την εφαρμογή της στην πράξη, καθώς και την αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον ιδιωτικό τομέα και Δημόσιους  Φορείς.

Το 2016 το Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, το 2013 στο Nottingham της Αγγλίας και το 2011 στο Hong Kong.

Η διοργάνωση έχει λάβει περισσότερες από 170 εργασίες από 20 χώρες που καλύπτουν όλες τις θεματικές ενότητες του Συμποσίου.  Ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το Επιστημονικό Πρόγραμμα, Βραβεία, Χορηγούς αναφέρονται στην ιστοσελίδα του συμποσίου.

Καταληκτική ημερομηνία “Early Bird Registration” έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019.

Η γλώσσα του Συμποσίου είναι η αγγλική.

Η σειρά Συμποσίων JISDM αποτελεί συνέχεια της μακροχρόνιας (πάνω απο 40 έτη) παράδοσης των καταξιωμένων συνεδρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τοπογράφων (/Int. Federation of Surveyors, FIG/) και της Διεθνούς Ένωσης Γεωδαισίας (/Int. Association of Geodesy, IAG/) στον κλάδο της παρακολούθησης και ανάλυσης των παραμορφώσεων τεχνικών έργων και ανθρωπογενών / φυσικών διεργασιών με τεχνολογίες και μεθόδους από τον χώρο της εφαρμοσμένης γεωδαισίας, της φωτογραμμετρίας / τηλεπισκόπισης και της γεωπληροφορικής. Οι θεματικές ενότητες αναφέρονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://jisdm2019.survey.ntua.gr/index.php/main-topics/

 Η ημερομηνία της υποβολής περιλήψεων των παρουσιάσεων παρατείνεται μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2018

Πληροφορίες: www.jisdm2019.survey.ntua.gr

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15/05
Τέλος:
17/05
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

ΕΜΠ-Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών

Χώρος Διεξαγωγής

Ίδρυμα Ευγενίδου (Ευγενίδειο Ίδρυμα)
Συγγρού 387
Αθήνα, Παλ. Φάληρο Ελλάδα
+ Χάρτης Google