Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων- BAU 2021   

13/01 @ 8:00 πμ - 15/01 @ 5:00 μμ

Η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU 2021, θα διεξαχθεί από τις 13 ως τις 15 Ιανουαρίου 2021, σε υβριδική μορφή, σύμφωνα με την απόφαση του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η απόφαση αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ λαμβάνει υπόψη της το γενικότερο πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η BAU 2021 θα είναι πολύ διαφορετική σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Εκτός από έναν συμπαγή εκθεσιακό χώρο για τους συμμετέχοντες δια ζώσης, η υβριδική μορφή της έκθεσης θα προσφέρει στους εκθέτες και τους επισκέπτες, που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, τη δυνατότητα της ψηφιακής εμπειρίας.

Σε ό,τι αφορά τους εκθέτες με φυσική παρουσία, θα «φιλοξενηθούν» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου ICM, σε δύο αίθουσες καθώς και σε φόρουμ και ειδικές εκδηλώσεις, ενώ στο ψηφιακό μέρος της διοργάνωσης, θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσω δικών τους online ενοτήτων, ενώ, επιπλέον, ζωντανές συνδέσεις και βίντεο θα είναι διαθέσιμα για να τα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η BAU πέρα από τα παραπάνω θα παρέχει σε εκθέτες και επισκέπτες εικονικές ενότητες δικτύωσης, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας εν μέσω της πανδημικής κρίσης.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13/01 @ 8:00 πμ
Τέλος:
15/01 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Εκθεσιακός Οργανισμός Μονάχου