Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Asia 2020   

21/10 - 23/10

Μετά την αναβολή της ITB Berlin, ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επιβεβαιώνει ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά η αντίστοιχη έκθεση στη Σιγκαπούρη, ITB Asia, ‪από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2020, στο Sands Expo and Convention Centre.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ITB Asia, ο ΕΟΤ έχει αναλάβει την οργάνωση Εθνικού Ομαδικού Περίπτερου, αφού η έκθεση αποτελεί μία απαραίτητη πλατφόρμα δικτύωσης για μία από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες στον κόσμο. Ειδικά, μετά τις τρέχουσες εξελίξεις του κορωνοϊού, η ITB Asia θα φέρει πιο κοντά τους παγκόσμιους «παίκτες» της βιομηχανίας με σκοπό την ταχύτερη ανάκαμψη και τη σύναψη νέων συνεργασιών για το έτος 2021.

Τη σκυτάλη για το έτος 2021, θα αναλάβει η ITB Berlin 2021, η οποία θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 14 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, όπου ο ΕΟΤ διοργανώνει Εθνικό Ομαδικό Περίπτερο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η νέα προσθήκη της ITB, η ITB India, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μουμπάι ‪από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μουμπάι (Bombay Exhibition Centre).

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21/10
Τέλος:
23/10
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Sands Expo and Convention Centre
Σιγκαπούρη + Χάρτης Google