Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΕΣΥΠ: Διαδικτυακές εκδηλώσεις “Ξεκλειδώνοντας τις ψηφιακές δυνατότητες”

09/07/2020 @ 5:00 μμ - 7:00 μμ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις του κύκλου διαδικτυακών εκδηλώσεων με τον τίτλο «Ξεκλειδώνοντας τις ψηφιακές δυνατότητες» που διοργανώνει το Δίκτυο Καινοτομίας (Innovation Network) της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (Υπερταμείο) σε συνεργασία με το ΜΙΤ Enterprise Forum Greece.

Η επόμενη συζήτηση είναι:

* Πέμπτη 9 Ιουλίου, ώρα 17:00. «Χρηματοδότηση καινοτομιών προκειμένου οι κρατικές επιχειρήσεις να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν». Ομιλητές: ‘Αγγελος Αδμίτης, καθηγητής ΕΜΠ, Μάρκος Βερέμης, εταίρος Pig Pi, Ευάγγελος Καρκαλέτσης, διευθυντής Ινστιτούτου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών «Δημόκριτος», Δημήτρης Πλεξουσάκης διευθυντής ICS FORTH, Πανεπιστήμιο Κρήτης και Κατερίνα Πραματάρη, εταίρος UniFund. Συντονίζει ο Στέφανος Γιουρέλης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ΕΕΣΥΠ.

Στελέχη του Υπερταμείου κάνουν λόγο για μεγάλη επιτυχία των συζητήσεων, καθώς σε αυτές συμμετέχουν στελέχη εταιρειών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τεχνολογικά θέματα και συναντούν ακαδημαϊκούς, ερευνητές και επιχειρηματίες, ανταλλάσσοντας ιδέες, για καινοτομικά προγράμματα που υλοποιούν ή μπορούν να πραγματοποιήσουν. Επίσης παρουσιάζονται ορθές πρακτικές που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες.

Οι γλώσσες των συζητήσεων είναι ελληνικά και αγγλικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παρακολουθήσουν με δωρεάν εγγραφή στη διεύθυνση: https://hcap.labonline.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
09/07/2020
Ώρα:
5:00 μμ - 7:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Δίκτυο Καινοτομίας (Innovation Network)
ΜΙΤ Enterprise Forum Greece