Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΕΣΥΠ: Διαδικτυακές εκδηλώσεις “Ξεκλειδώνοντας τις ψηφιακές δυνατότητες”

01/07 @ 5:00 μμ - 7:00 μμ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις του κύκλου διαδικτυακών εκδηλώσεων με τον τίτλο «Ξεκλειδώνοντας τις ψηφιακές δυνατότητες» που διοργανώνει το Δίκτυο Καινοτομίας (Innovation Network) της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (Υπερταμείο) σε συνεργασία με το ΜΙΤ Enterprise Forum Greece.

Η επόμενη συζήτηση είναι:

* Τετάρτη 1 Ιουλίου, ώρα 17:00. «Το μέλλον της κυκλοφορίας στις αστικές συγκοινωνίες: Διεθνείς εμπειρίες και πιλοτικά προγράμματα στην Αθήνα». Ομιλητές: Κωνσταντίνος Αντωνίου, καθηγητής TUM και Νίκος Αθανασόπουλος διευθύνων σύμβουλος ΟΑΣΑ. Συντονίζει ο Γιάννης Γκόλιας, καθηγητής ΕΜΠ.

 

Στελέχη του Υπερταμείου κάνουν λόγο για μεγάλη επιτυχία των συζητήσεων, καθώς σε αυτές συμμετέχουν στελέχη εταιρειών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τεχνολογικά θέματα και συναντούν ακαδημαϊκούς, ερευνητές και επιχειρηματίες, ανταλλάσσοντας ιδέες, για καινοτομικά προγράμματα που υλοποιούν ή μπορούν να πραγματοποιήσουν. Επίσης παρουσιάζονται ορθές πρακτικές που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες.

Οι γλώσσες των συζητήσεων είναι ελληνικά και αγγλικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παρακολουθήσουν με δωρεάν εγγραφή στη διεύθυνση: https://hcap.labonline.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
01/07
Ώρα:
5:00 μμ - 7:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Δίκτυο Καινοτομίας (Innovation Network)
ΜΙΤ Enterprise Forum Greece