Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση

18/09/2019 @ 10:00 πμ - 5:00 μμ

Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) υλοποιεί πρόγραμμα τεχνικής βοήθειας για την ενδυνάμωση του συστήματος δημοσίων προμηθειών, σε συνεργασία με τον Ο.Ο.Σ.Α. και την υποστήριξη της Υπηρεσίας Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ε.Ε. (SRSS). Η έναρξη της συνεργασίας, θα γίνει μέσω δημόσιας εκδήλωσης, η οποία και θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ., στο Υπουργείο Εξωτερικών (, αίθουσα «Γιάννος Κρανιδιώτης»).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Υπουργοί της Κυβέρνησης, Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ο.Ο.Σ.Α., εκπρόσωποι Υπουργείων και άλλων αρχών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το αντικείμενο της συνεργασίας υπό το γενικό τίτλο: «Improvement of the Greek public procurement system», στοχεύει στην ανάπτυξη μεθοδολογικού πλαισίου και εργαλείων για την αξιολόγηση και αποτίμηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας του συστήματος των δημοσίων συμβάσεων και τον εντοπισμό των ευκαιριών για τη βελτίωση αυτού. Η παρουσίαση θα εστιαστεί στους επιχειρησιακούς άξονες και στόχους του προγράμματος και τις μεθοδολογίες υλοποίησης των επιμέρους δράσεων, με σχετικές εισηγήσεις και συζητήσεις ανά θεματική ενότητα.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeb18UNOb76UHZ-gcOwIysUypJJ__-y-XRg5resw6Amr5pMiQ/viewform

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18/09/2019
Ώρα:
10:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.

Χώρος Διεξαγωγής

Υπουργείο Εξωτερικών
Ακαδημίας 1
Αθήνα, Ελλάδα
+ Χάρτης Google