Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Έκθεση InnoTrans, στο Βερολίνο

27/04 @ 8:00 πμ - 30/04 @ 5:00 μμ

Την αναβολή -για το διάστημα από τις 27 έως τις 30 Απριλίου 2021- της Διεθνούς Έκθεσης Σιδηροδρομικών Οχημάτων Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων, InnoTrans, στο Βερολίνο, αποφάσισε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή λόγω των νέων έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε η γερμανική κυβέρνηση, τα οποία περιλαμβάνουν την απαγόρευση εκδηλώσεων και εκθέσεων με συναθροίσεις περισσότερων των 5.000 ατόμων μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2020, για την προστασία και ασφάλεια των εκθετών και του κοινού από τον Covid-19.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανασχεδιάζει το πλάνο του, για να υποστηρίξει τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στην InnoTrans 2021, με σκοπό την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την InnoTrans αλλά και την επιχειρηματική αποστολή, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27/04 @ 8:00 πμ
Τέλος:
30/04 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
Ιστότοπος:
www.german-chamber.gr