Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εσπερίδα : «Η Ελληνο-Αζέρικη συνεργασία στους τομείς που παρουσιάζουν προοπτικές για τους Έλληνες Μηχανικούς και Τεχνικές Εταιρίες»

15/09/2016 @ 4:00 μμ - 8:00 μμ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σε συνεργασία με το Ελληνο- Αζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο, διοργανώνει εσπερίδα με τίτλο «Η Ελληνο-Αζέρικη συνεργασία στους τομείς που παρουσιάζουν προοπτικές για τους Έλληνες Μηχανικούς και τις Ελληνικές Τεχνικές Εταιρίες» στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 (16.00-20.00), στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του ΤΕΕ στην Αθήνα (Νίκης 4).

Στόχος της εκδήλωσης, είναι η παρουσίαση και η διερεύνηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, των συνθηκών που επικρατούν στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς και των εκεί διαδικασιών και δυνατοτήτων συμπράξεων των Ελλήνων Μηχανικών με τοπικούς εταίρους. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αναμένεται να απευθύνουν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Μάρδας, ο Πρέσβης Αζερμπαϊτζάν, κ. Rahman Mustafayev, ο Πρόεδρος Τ.Ε.Ε, κ. Γιώργιος Στασινός και ο Πρόεδρος Ελληνο-Αζέρικου Εμπορικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου, κ. Κώστας Βαμβακάς.

Στη συνέχεια θα μιλήσουν οι:

• Δρ. Βασίλειος Σιταράς, Διευθύνων του Γραφείου ΟΕΥ στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν): «Ο Κατασκευαστικός Κλάδος στο Αζερμπαϊτζάν»

• Διονύσιος Γεωργόπουλος, CEO της εταιρείας Μεσόγειος Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο Αζερμπαϊτζάν: «Εμπειρία από έργο ΧΥΤΑ στο Μπακού»

• Ιωάννα Σαμπράκου, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μηχανικών Πληροφορικής, Μέλος της ΕΕΕ Ηλεκτρονικών Μηχανικών: «Ανοίγοντας δρόμους για τους Έλληνες Μηχανικούς: Προοπτικές συνεργασίας Ελλάδος-Αζερμπαϊτζάν στον Τομέα Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας»

• Κώστας Βαμβακάς , Πρόεδρος Ελληνο-Αζέρικου Εμπορικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου: «Παρουσίαση των επιχειρηματικών ευκαιριών στο Αζερμπαϊτζάν»

• Νίκος Στρατηγέας, Διευθύνων Σύμβουλος της διεθνώς δραστηριοποιούμενης εταιρεί- ας Μελετητών Μηχανικών «Ανάπλαση Α.Ε.»: «Εξωστρέφεια – Συμπεράσματα Εσπερίδας». Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και επαφές των μελών των δύο επιμελητηρίων για πιθα- νές συνεργασίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15/09/2016
Ώρα:
4:00 μμ - 8:00 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Διοργανωτής

ΤΕΕ, Ελληνο-Αζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμεληρήριο

Χώρος Διεξαγωγής

Aίθουσα εκδηλώσεων ΤΕΕ
Νίκης 4
Αθήνα, 10563 Ελλάδα
+ Χάρτης Google