Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

EXPO REAL 2020: Διαδικτυακή διεθνή έκθεση επαγγελματικών ακινήτων και επενδύσεων  

05/10 @ 8:00 πμ - 08/10 @ 5:00 μμ

Επιχειρηματική «αποστολή» από την Ελλάδα και την Κύπρο, στη διαδικτυακή διεθνή έκθεση επαγγελματικών ακινήτων και επενδύσεων, EXPO REAL, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2020, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

«Η EXPO REAL, ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες της αγοράς επαγγελματικών ακινήτων, φέρνει τους επενδυτές και τους ειδικούς παροχής υπηρεσιών και μάρκετινγκ σε επαφή με μεγάλο αριθμό συγκεκριμένων χρηστών, τονίζεται σε ανακοίνωση. Ειδικότερα, οι χώροι της έκθεσης διατίθενται σε διεθνείς επιχειρήσεις με ενδιαφέρον στα επαγγελματικά ακίνητα, όπως: μελετητικές, επενδυτικές, κατασκευαστικές, τεχνικές, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, καθώς και συμβούλους ακινήτων, τράπεζες και εταιρίες αμοιβαίων κεφαλαίων. Επίσης κεντρίζει το ενδιαφέρον εκπροσώπων οικονομικών περιφερειών/γραφείων οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και διεθνών εκδοτικών οίκων κλαδικών και οικονομικών εντύπων».

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες  να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 6419037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://exporeal.net/.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
05/10 @ 8:00 πμ
Τέλος:
08/10 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
Ιστότοπος:
www.german-chamber.gr