Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

ICEGOV 2020

31/03 @ 8:00 πμ - 03/04 @ 5:00 μμ

  Το ICEGOV 2020, το συνέδριο που διοργανώνεται τα τελευταία 12 χρόνια από το Πανεπιστήμιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σε διάφορα μέρη του κόσμου, θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2020.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Βουλής των Ελλήνων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Δήμου Αθηναίων και της Εταιρείας Μηχανογράφησης ΟΤΑ (ΔΑΕΜ).

«Το ICEGOV 2020 συνδιοργανώνεται στην Ελλάδα από το Κέντρο Έρευνας για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με τη συνεργασία και στις εγκαταστάσεις του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου στην Αθήνα, με την αρωγή εργαστηρίων και ομάδων που ασχολούνται με την Ψηφιακή Διακυβέρνηση από πολλά Ελληνικά ΑΕΙ, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Το συνέδριο θα δώσει έμφαση στη συμμετοχή εκπροσώπων και στελεχών του δημόσιου τομέα από  τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Το ICEGOV 2020 θα πλαισιώσουν, στελέχη του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ειδικοί στην ψηφιακή διακυβέρνηση από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα από όλον τον κόσμο, εκπρόσωποι εταιρειών, οργανισμών, ερευνητές, φοιτητές και δραστήριοι πολίτες».

Στο συνέδριο έχουν ήδη υποβληθεί προς κρίση περισσότερες από 200 εργασίες από 70 χώρες.

Πληροφορίες: www.icegov.org

Λεπτομέρειες

Αρχή:
31/03 @ 8:00 πμ
Τέλος:
03/04 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Πανεπιστήμιο ΟΗΕ
Κέντρο Έρευνας για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Πανεπιστημίου Αιγαίου