Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα για τη Βιο-βάσιμη οικονομία στην ενέργεια & το περιβάλλον 

19/04 @ 8:00 πμ - 5:00 μμ

Ημερίδα με θέμα «Βιο-βάσιμη οικονομία στην ενέργεια & το περιβάλλον: εφοδιαστικές αλυσίδες και καινοτομία» διοργανώνει στις 19 Απριλίου 2019, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (στην αίθουσα του Athens Digital Lab), το περιοδικό BIOENERGY NEWS.

Η ημερίδα φιλοδοξεί να προβάλει βέλτιστες πρακτικές, επιτυχημένες εφαρμογές και καινοτόμες λύσεις γύρω από τις εφοδιαστικές αλυσίδες παραγωγής βιοενέργειας, βιοκαυσίμων, βιοϋλικών και βιοπροϊόντων, αφού, κατά γενική ομολογία, τα logistics αποτελούν το βασικότερο πρόβλημα διαχείρισης απολήψιμης βιομάζας για αξιοποίηση στην ενέργεια και την παραγωγή προϊόντων.

Η ημερίδα περιλαμβάνει 3 βασικούς άξονες:

–   Η αναφορά σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από τους συνεργαζόμενους φορείς και ερευνητικά κέντρα του κλάδου βιομάζας.

–   Παρουσίαση παραδειγμάτων από την καθημερινότητα των επιχειρήσεων βιοοικονομίας – βιοενέργειας από το Σύνδεσμο ΕΛΕΑΒΙΟΜ και εκπροσώπους επιχειρήσεων.

–   Ανάδειξη posters, με παρουσιάσεις από start-ups έργα ή επιτυχημένες εφαρμογές από εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού πάνω στα αντικείμενα της βιοενέργειας και της βιο-βάσιμης οικονομίας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες, εταιρείες, φορείς, επιμελητήρια, οργανισμούς, συνεταιρισμούς και σωματεία:

* Εταιρείες Βιοενέργειας  * Βιομηχανίες Ξύλου και Χάρτου  * Ζωική Παραγωγή & Σφαγεία  * Ελαιοτριβεία & Πυρηνελαιουργεία  * Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών  * Βιομηχανίες Γάλακτος  * Βιομηχανίες Φαρμάκων και Σκευασμάτων  * Βιομηχανίες Καλλυντικών  * Υπουργεία  * Περιφέρειες & Δήμοι / Τεχνικές Υπηρεσίες  * Διαχειριστές Ηλεκτρικής Ενέργειας  * Επαγγελματικά Επιμελητήρια  * Εκπαιδευτικά Ιδρύματα  * Ερευνητικοί Οργανισμοί  * Αγροτικοί Συνεταιρισμοί  * Δασικοί Συνεταιρισμοί  * Κτηνοτροφικοί Συνεταιρισμοί  * Επαγγελματικά Σωματεία.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

http://bioenergynews.gr/biomass-day-2019/?utm_source=sendinblue&utm_campaign=BIOMASS_DAY_2019_________&utm_medium=email

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19/04
Ώρα:
8:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

BIOENERGY NEWS

Χώρος Διεξαγωγής

Σεράφειο Κολυμβητήριο