Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα για το Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή για τα Ιόνια Νησιά

16/07 @ 9:30 πμ - 4:30 μμ

Ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το κείμενο του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) Ιονίων Νήσων, το οποίο βρίσκεται σε φάση εκπόνησης από ανάδοχο-μελετητή, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 και ώρα 9:30π.μ. στην αίθουσα «Σπύρος Δένδιας» του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει από 21/06/2019 για την κατάρτιση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) για τα Ιόνια Νησιά.

Υπενθυμίζεται ότι το προσχέδιο της Μελέτης βρίσκεται ήδη αναρτημένο:

Στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ ΠΙΝ: www.pepionia.gr

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων: www.pin.gov.gr

Η Ημερίδα είναι ανοικτή στους φορείς και το ευρύ κοινό προκειμένου να διατυπωθούν προτάσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της Περιφέρειας για την προσαρμογή στην Κλιματική  Αλλαγή.

Οι τελικές προτάσεις των φορέων και πολιτών θα πρέπει να κατατεθούν και εγγράφως μέχρι τη Δευτέρα 22/07/2019 στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ ΠΙΝ (Κτίρια Μαρκεζίνη, Ισόγειο, Αλυκές Ποταμού 491 00, Κέρκυρα) και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: kmonastiriotou@mou.gr και dnsi_periv_xor_sched@pin.gov.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16/07
Ώρα:
9:30 πμ - 4:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Χώρος Διεξαγωγής

αίθουσα «Σπύρος Δένδιας» του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας