Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Κυκλική Οικονομία και Τυποποίηση»

10/12/2019 @ 8:00 πμ - 5:00 μμ

Το ECOCITY διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ECOS (European Environmental Citizens’ Organization for Standardisation), workshop με θέμα: «Κυκλική Οικονομία και Τυποποίηση» το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (ξενοδοχείο Electra Palace), στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «βασικός στόχος μας αποτελεί η συνάντηση αρμόδιων Κυβερνητικών και Εθνικών Φορέων Προτύπων και Τυποποίησης τόσο με αρμόδιους Ιδιωτικούς φορείς πιστοποίησης και διαπίστευσης, όσο και με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και Φορείς που ασχολούνται κύρια με θέματα περιβάλλοντος για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, ενόψει μιας φιλόδοξης νομοθεσίας ισχυρών προτύπων που προετοιμάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΕ η οποία φιλοδοξεί να υποστηρίξει τη διεθνή προσπάθεια για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον. Ο Οργανισμός ECOS, ως ο πλέον αρμόδιος φορέας τυποποίησης με πρόσημο το περιβάλλον, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, έχει εντάξει την εκδήλωση αυτή στην Αθήνα στον ετήσιο εθνικό προγραμματισμό του.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΕΛΟΤ και έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ). Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των αρμόδιων φορέων σε υψηλό επίπεδο, επίλεκτα στελέχη του ECOCITY και του ECOS καθώς και εκπρόσωπος της αρμόδιας Δ/νσης Εσωτερικής Αγοράς και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10/12/2019
Ώρα:
8:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

ECOCITY
Ευρωπαϊκός Οργανισμός ECOS (European Environmental Citizens’ Organization for Standardisation)

Χώρος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο “Electra Palace”
Αθήνα, Ελλάδα + Χάρτης Google