Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Maritime Trends Conference

05/05 @ 8:00 πμ - 5:00 μμ

Το συνέδριο Ναυτιλίας «Maritime Trends Conference» θα διοργανωθεί για έκτη συνεχή χρονιά από την Marine Tours, στις 5 Μαΐου 2018 (ξενοδοχείο Divani Hotel Athens).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η διοργάνωση «θα εστιάσει στις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, αναπτύσσοντας, παράλληλα, τα πλέον κρίσιμα ζητήματα της σύγχρονης Ναυτιλιακής βιομηχανίας. Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το παρόν και το  μέλλον της παγκόσμιας Ναυτιλίας αλλά και θα παρουσιάσουν – ο καθένας από τον δικό του τομέα εξειδίκευσης – τις προκλήσεις και τις προοπτικές του Κλάδου.

Οι προβλέψεις του περιβάλλοντος για το 2018, οι σύγχρονες τάσεις στη χρηματοδότηση της παγκόσμιας Ναυτιλίας και τα νεότερα οικονομικά δεδομένα αυτής, τα πιο κρίσιμα νομικά ζητήματα και πως αυτά επηρεάζουν άμεσα τον κλάδο, οι κίνδυνοι του κυβερνοχώρου και οι εξελίξεις που επιφέρει το νεότερο «κύμα» των μη επανδρωμένων πλοίων, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου».

Πληροφορίες: http://www.marinetours.gr/images/pdf/CMT2018-SCHEDULE.pdf

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
05/05
Ώρα:
8:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Marine Tours

Χώρος Διεξαγωγής

Divani Hotel Athens
Athens, Ελλάδα + Χάρτης Google