Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Πώς σχεδιάζω ένα Ανοιχτό Επιχειρηματικό Μοντέλο” 

27/12/2018 @ 5:00 μμ - 7:00 μμ

Εργαστήριο με θέμα “Πώς σχεδιάζω ένα Ανοιχτό Επιχειρηματικό Μοντέλο” διοργανώνει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network–Hellas και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο Athens Digital Lab του Σεράφειου Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων  (Σεράφειο 3ος όροφος).

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, στόχος του εργαστηρίου είναι να παρουσιαστούν τα βασικά στοιχεία της κατάρτισης και αξιολόγησης των ανοιχτών επιχειρηματικών μοντέλων, δηλαδή των μοντέλων εκείνων που βασίζονται σε ανοιχτό σχεδιασμό, τεχνολογίες, λογισμικό, περιεχόμενα ή δεδομένα, και οι τρόποι που μπορούν να οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρακτική.

«Τα μοντέλα ανοιχτής επιχειρηματικότητας και ανοιχτής καινοτομίας αποτελούν ολοένα και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η βασική διαφορά και το συγκριτικό πλεονέκτημα τους, είναι η ευελιξία που παρέχουν τόσο στους δημιουργούς τόσο για την χρήση όσο και στην επαναχρησιμοποίηση του έργου ή μέρους αυτού για δημιουργία νέου έργου. Κατά τη διάρκεια του workshop θα γίνει παρουσίαση των δράσεων του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (EKT) και του Enterprise Europe Network-Hellas για την υποστήριξη επιχειρήσεων με εξωστρεφή και καινοτόμο προσανατολισμό».

Η συμμετοχή στο workshop είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής: https://ellak.gr/simmetochi-sto-workshop-pos-schediazo-ena-anichto-epichirimatiko-montelo/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27/12/2018
Ώρα:
5:00 μμ - 7:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ
Enterprise Europe Network–Hellas
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης – ΕΚΤ

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Digital Lab
Αθήνα, Ελλάδα + Χάρτης Google