Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συμπόσιο ΚΕΔΕ για τον Αναπτυξιακό Ρόλο των Δήμων στη Μετά Covid-19 Εποχή

13/04 @ 8:00 πμ - 5:00 μμ

«Οι δήμοι ως μοχλός ανάπτυξης στην μετά Covid-19 εποχή», είναι το θέμα του ψηφιακού συμποσίου, που συνδιοργανώνουν την Τρίτη 13 Απριλίου, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και η Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (The International Chamber of Commerce), αναφέρει το ΑΠΕ.
Την έναρξη του συμποσίου θα κάνουν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος του ICC Ελλάς και δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, παρεμβάσεις θα κάνουν οι υπουργοί: Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, και οι υφυπουργοί: Ψηφιακής Διακυβέρνησης για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γεώργιος Γεωργαντάς, Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, η γενική γραμματέας Έρευνας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, και η πρόεδρος του ΕΟΤ, ‘Αντζελα Γκερέκου.
Οι θεματικές ενότητες είναι οι εξής: Επιχειρηματικότητα και αναπτυξιακά εργαλεία για την Αυτοδιοίκηση. Smart Cities – Καινοτομία και ψηφιακή εποχή. Ο ρόλος της γυναίκας στην μετά Covid-19 εποχή και τουρισμός ως μοχλός ανάπτυξης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13/04
Ώρα:
8:00 πμ - 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

ΚΕΔΕ
Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου