Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης και επιχειρηματικές Β2Β συναντήσεις

24/05 @ 8:00 πμ - 25/05 @ 5:00 μμ

Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης σε υβριδική μορφή, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν και επιχειρηματικές Β2Β συναντήσεις, διοργανώνουν στις 24-25 Μαΐου 2022 το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network, ο φορέας ADVANTAGE AUSTRIA και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός AI Austria.

Το συνέδριο εστιάζει στη χρήση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης στις Πωλήσεις και στο Marketing. Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες διεθνών και καταξιωμένων επιχειρηματιών και επιστημόνων, συζητήσεις σε πάνελ, εργαστήρια και προκαθορισμένες διαδικτυακές συναντήσεις 1:1 με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Επίσης, μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, θα υπάρχει η δυνατότητα για προκαθορισμένες διαδικτυακές Β2Β συναντήσεις μεταξύ των εγγεγραμμένων χρηστών.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις απευθύνονται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς οργανισμούς που επιδιώκουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, να ενημερωθούν για τεχνολογίες στην αιχμή της ψηφιακής εποχής, αλλά και να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα που είναι σε στάδιο αξιοποίησης.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή  μέχρι τις 25 Μαΐου 2022 https://aaic2022.b2match.io/signup

 

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας b2match (δεν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος από τον χρήστη).

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

https://www.ekt.gr/el/news/27322

 

https://aaic2022.b2match.io/page-1711

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
24/05 @ 8:00 πμ
Τέλος:
25/05 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Enterprise Europe Network
ADVANTAGE AUSTRIA