Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέδριο για τα αστικά ποτάμια

08/12/2017 - 09/12/2017

Διήμερο συνέδριο στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017, με τίτλο: «Αστικά ποτάμια: Επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση της φύσης με την πόλη (Urban rivers: re-defining the connection between nature and city)», διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, σε συνεργασία με το «Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μεταξύ των ομιλητών στο συνέδριο θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ιάκωβος Γκανούλης, ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ και ο αντιπρόεδρος της ISOCARP (International Society of City and Regional Planners) Sébastien Goethals, πολεοδόμος, σχεδιαστής και αρχιτέκτονας, ο οποίος ασχολείται με θέματα στρατηγικού και αστικού σχεδιασμού. Επίσης, στο συνέδριο ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί, ενώ θα παρουσιαστούν και καλές πρακτικές και εισηγήσεις από  φορείς και μέλη του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια.

«Το συνέδριο θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχουν υιοθετήσει όλες οι πόλεις – μέλη του δικτύου και έχει προσελκύσει συμμετοχές τόσο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και από ακαδημαϊκά ιδρύματα, φορείς, επαγγελματίες και πολίτες», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
08/12/2017
Τέλος:
09/12/2017
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Δήμος Λαρισαίων