Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέδριο για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων

29/03/2018 - 30/03/2018

Συνέδριο για τον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, διοργανώνει στις 29 και 30 Μαρτίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης.

Το συνέδριο θα εξετάσει τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές τάσεις σχετικά με την προώθηση των πολιτικών της κυκλικής οικονομίας, καθώς και των προοπτικών εφαρμογής τους σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο. Ειδικότερα, επιδιώκεται:

– Η ενημέρωση για την πορεία εφαρμογής των κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προσέγγιση των στόχων που έχουν τεθεί.

– Η ανάδειξη των ευκαιριών που αναδύονται από την αλλαγή του θεσμικού και χρηματοδοτικού πλαισίου των έργων, την ανάπτυξη και ενσωμάτωση καινοτομιών στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

– Η παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών μέσα από πιλοτικά προγράμματα και ολοκληρωμένους σχεδιασμούς σε περιφερειακό επίπεδο.

– Η διευρυμένη συζήτηση για το σχεδιασμό των απαιτούμενων υποδομών, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης συνεισφέρουν στην επίτευξη των στόχων του Περιφερειακού Σχεδιασμού.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
29/03/2018
Τέλος:
30/03/2018
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου
Πλαστήρα & Ρωμανού
Ηράκλειο, Ηράκλειο Ελλάδα
+ Χάρτης Google