Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέδριο για τις εξαγωγές: 6th Greek Exports Forum

10/05

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, θα διεξαχθεί το 6th Greek Exports Forum, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και την Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

«Το 6th Greek Exports Forum, το συνέδριο θεσμός για τις εξαγωγές, παρέχει στον Έλληνα εξαγωγέα χρηστικά «εργαλεία» και πληροφορίες προκειμένου να ενισχύσει την εξαγωγική του δραστηριότητα και να επιλέξει τις επόμενες αγορές -στόχους, προσφέροντας το βήμα σε εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, του επιχειρηματικού κόσμου, όπως και σε ειδικούς για την παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα εξαγωγών, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Το 6th Greek Exports Forum καινοτομεί, ανοίγοντας δρόμους για νέες αγορές, μεταλαμπαδεύοντας στους εξαγωγείς την πολύτιμη εμπειρία των Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων από χώρες όπως ο Καναδάς, η Βραζιλία, η  Ν. Αφρική, η Κίνα και η Αυστραλία. Πρέσβεις και Εμπορικοί Ακόλουθοι κρατών όπως το Μεξικό, το Σουδάν και το Καζακστάν, παρουσιάζουν τις προοπτικές εξαγωγικής επέκτασης που προσφέρουν οι χώρες τους».

Βασικές θεματικές ενότητες:

  • Η θέση των εξαγωγών στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας.
  • Χρηματοδότηση εξαγωγών, ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων και factoring.
  • Οι ευκαιρίες που παρουσιάζουν οι νέες αγορές.
  • Τα success stories εξαγωγικών επιχειρήσεων.
  • Τα μέσα για την υποστήριξη, προβολή και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των εξαγόμενων προϊόντων. Ηλεκτρονικό εμπόριο, πιστοποίηση, marketing, cyber security, υπηρεσίες ΗR, μεταφορές, logistics.

Το forum φιλοξενεί και δύο παρακάτω παράλληλες δράσεις:

B2B συμβουλευτικές συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με εκπροσώπους διμερών επιμελητηρίων.

Β2Β συμβουλευτικές συναντήσεις Ελλήνων εξαγωγέων με εκπροσώπους μεγάλων χορηγών του φόρουμ.

Πληροφορίες: http://www.exports.ethosevents.eu/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10/05
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

ΕΝΔΥ ΟΕΥ
Ethos Events

Χώρος Διεξαγωγής

Athenaeum Intercontinental Hotel
Αθήνα, + Χάρτης Google