Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Greek ICΤ Forum – Infomobility World  2020

22/07 @ 8:00 πμ - 23/07 @ 5:00 μμ

Το 22ο web συνέδριο Greek ICΤ Forum – Infomobility World  διεξάγεται σήμερα και αύριο και το οποίο αποτελείται από πέντε (5) συνεδριακές ενότητες, μέσα από τις οποίες θα δοθεί η δυνατότητα στους συνέδρους να ενημερωθούν για τις ψηφιακές εξελίξεις σε σειρά σημαντικών τομέων, αλλά και στις εταιρείες να παρουσιάσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους σε επαγγελματικό κοινό.

Οι κύριες θεματολογικές κατευθύνσεις του, που θα επικεντρώνονται στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και στις νέες Ψηφιακές Τεχνολογίες Επικοινωνιών που τον υποστηρίζουν είναι οι εξής:

  1. H Ψηφιακή Διασύνδεση Εφαρμογών και Υποδομών στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό Επιχειρήσεων και Φορέων: Mε κύριους άξονες τις νέες Τεχνολογίες ICΤ, τις υπηρεσίες Ψηφιακών Επικοινωνιών, όπου το Διαδίκτυο περνάει στην εποχή των GBits, δημιουργούνται πρωτόγνωρες δυνατότητες για την αύξηση της παραγωγικότητας και της λειτουργικότητας Επιχειρήσεων και Φορέων.
  2. Οι Ψηφιακές Προκλήσεις για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις στην Εποχή του Industry 4.0: Σημαντικοί ICT Managers Επιχειρήσεων και Φορέων καταγράφουν και περιγράφουν τις στρατηγικές, τις διαδικασίες και τις μεθοδολογίες που υλοποιούν προκειμένου Επιχειρήσεις και Φορείς να περάσουν, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, σε ένα νέο ανταγωνιστικό και σύνθετο περιβάλλον.
  3. Πως οι σύγχρονες Ψηφιακές Τεχνολογίες αλλάζουν τις Επιχειρηματικές Στρατηγικές: Οι ομιλητές της συνεδριακής ενότητας θα παρουσιάσουν πως διαφοροποιούνται Στρατηγικές, αλλάζουν Μεθοδολογίες και Ενέργειες μέσα από τις ψηφιακές δυνατότητες με τελικό στόχο την ισχυροποίηση της θέσης Επιχειρήσεων και Φορέων. Ποιες είναι οι δυνατότητες των Ψηφιακών Τεχνολογιών στον κλασικό τομέα των ΤΠΕ/ICT, αλλά και των υπηρεσιών Ultra-Fast Broadband, IoT, 5G, Cybersecurity στις νέες Στρατηγικές και να αναδιατάξουν τους στόχους τους.
  4. Η μετάβαση στις Μobile Applications και στην εποχή του Ιnfomobility: Όλα αλλάζουν και όλα μετασχηματίζονται στις Επιχειρήσει από την συνέργια Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών. Οι ραγδαίες μεταβολές στη λειτουργία Επιχειρήσεων και την συμπεριφορά των Καταναλωτών μέσα από νέες εφαρμογές Πληροφορικής, Mobile Applications και Κινητής Τηλεφωνίας – 5G. Οι  καινοτομίες που εισάγονται στο Marketing, στις Πωλήσεις και στην προσέλκυση των Πελατών από την συνένωση Πληροφορικής (Info) και της «Φορητότητας» των Ψηφιακών Εφαρμογών (Mobility).
  5. Η εφαρμογή των Ψηφιακών Τιμολογίων και Παραστατικών στις Επιχειρήσεις και στους Φορείς:
  • (Μέρος Ι):Οι Θεσμικές, οι νομικές, οι λειτουργικές, οι τεχνολογικές προετοιμασίες των Επιχειρήσεων και των Φορέων για την υποδοχή και ενσωμάτωση των ψηφιακών παραστατικών. Ποιες είναι οι  ψηφιακές προτάσεις, τα βήματα προετοιμασίες και τα σημεία προσοχής.
  • (Μέρος ΙΙ):Σειρά σημαντικών μεταβολών λόγω της εφαρμογής των Ψηφιακών Τιμολογίων δημιουργεί σοβαρές θεσμικές, νομικές, λειτουργικές και τεχνολογικές αλλαγές στην οικονομική διαχείριση των Επιχειρήσεων, των Φορέων και των Οργανισμών. Ποιές είναι οι ψηφιακές προτάσεις, οι προετοιμασίες και τα σημεία προσοχής.

Πληροφορίες: https://greekictforum.e-expo.gr/

Λεπτομέρειες

Αρχή:
22/07 @ 8:00 πμ
Τέλος:
23/07 @ 5:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση: