tee logo

Ολοήμερη Εκδήλωση

Εκδήλωση: “Μη επανδρωμένα Εναέρια Συστήματα (UAS) και Χαρτογράφηση. Ο σύγχρονος τρόπος αποτύπωσης, καταγραφής και τεκμηρίωσης”

Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ε.Μ.Π. ΑΘΗΝΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.) διοργανώνει στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2016, στην Αθήνα, διήμερη εκδήλωση με θέμα: "Μη επανδρωμένα Εναέρια Συστήματα (UAS) και Χαρτογράφηση. Ο σύγχρονος τρόπος αποτύπωσης, καταγραφής και τεκμηρίωσης". Η διημερίδα θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Σ.Α.Τ.Μ.) του Ε.Μ.Π. Πληροφορίες στη Γραμματεία Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. (τηλ.: 210-3301045).

Φεστιβάλ για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Κτίριο της Helexpo, Μαρούσι

Αφιερωμένο στη νεοφυή επιχειρηματικότητα είναι το πρώτο φεστιβάλ που διοργανώνεται από το Skywalker.gr, στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2016, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «σκοπός του φεστιβάλ είναι η συνάντηση του οικοσυστήματος της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας με τους νέους και εν δυνάμει επιχειρηματίες σε μια ενιαία φυσική πλατφόρμα παρουσίας, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης». Πληροφορίες: http://bossible.gr

Εκδήλωση ΤΕΕ «Τουριστική Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας-Χωροταξικός Σχεδιασμός και Τουριστική Ανάπτυξη»

Metropolitan Expo Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Εκδήλωση με θέμα: «Τουριστική Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας-Χωροταξικός Σχεδιασμός και Τουριστική Ανάπτυξη» διοργανώνει στις 26 Νοεμβρίου 2016 το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, στο πλαίσιο της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Greek Tourism EXPO 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Μetropolitan Expo. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. με τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργου Τζιάλλα και ομιλία του προέδρου ΤΕΕ Γιώργου Στασινού, με θέμα: «Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό». Θα ακολουθήσουν: Γεωργία Γιαννακούρου, Αναπλ. Καθηγήτρια Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: «Χωροταξικός Σχεδιασμός και Τουριστική Ανάπτυξη», Κων/νος Καρατσώλης, Νομικός Συνεργάτης ΤΕΕ: «Ζητήματα Εφαρμογής Πολεοδομικού Δικαίου στο πλαίσιο τουριστικής αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας», ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις και συμπεράσματα.