tee logo

Ολοήμερη Εκδήλωση

Συνέδριο: «Ο Αριστοτέλης διαχρονικός και επιστημονικώς επίκαιρος»

Ακαδημία Αθηνών

Συνέδριο με θέμα: «Ο Αριστοτέλης διαχρονικός και επιστημονικώς επίκαιρος» θα πραγματοποιηθεί από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 17 Ιανουαρίου 2017, στην Ακαδημία Αθηνών. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ακαδημία Αθηνών, το Κέντρο Ιστορικής Οντολογίας και το Φινλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Ημερίδα για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό και στο ΕΜΠ

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Αμφιθέατρο Πολυμέσων, Κτήριο Βιβλιοθήκης)

Το Γραφείο Διασύνδεσης-Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του Ε.Μ.Π. διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για τις μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΜΠ και σε χώρες του εξωτερικού, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, από τις 10.00 ως τις 15:00, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Αμφιθέατρο Πολυμέσων, Κτήριο Βιβλιοθήκης). Θέματα της εκδήλωσης: -Παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του ΕΜΠ και πληροφορίες για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο ΕΜΠ -Πληροφορίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (προϋποθέσεις εισαγωγής, θέματα χρηματοδότησης, προγράμματα σπουδών κτλ). Εκπρόσωποι από μορφωτικούς φορείς θα σας ενημερώσουν για τις μεταπτυχιακές σπουδές στις ακόλουθες χώρες: Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, ΗΠΑ -Η υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης στους φοιτητές/ αποφοίτους του ΕΜΠ για θέματα μεταπτυχιακών σπουδών Δηλώσεις συμμετοχής: http://career. central.ntua.gr/index.php?option=com_ rsform&formId=13

Διάλεξη ΕΜΑΕΤ

Αίθουσα Συλλόγου των Αθηναίων Κέκροπος 10, Πλάκα, Αθήνα

Η Εταιρεία Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας παρουσιάζει την διάλεξη της  Π. Αυγερινού «Νέα ευρήματα στην αρχαία ύδρευση των Μεγάρων» που θα  πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα του Συλλόγου των Αθηναίων (Κέκροπος 10, Πλάκα), με ώρα έναρξης 18.30 . Οι ομιλίες της ΕΜΑΕΤ είναι μαγνητοσκοπημένες από το Ίδρυμα Μποδοσάκη (http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewevent.aspx?EventID=297). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Πληροφορίες: emaet.tee@gmail.