tee logo

Ολοήμερη Εκδήλωση

Σεμινάριο: «Κοινωνική Νοημοσύνη και διαπροσωπική αποτελεσματικότητα».

Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στις 16 Μαρτίου 2017 θα διεξαχθεί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το σεμινάριο με τίτλο: «Κοινωνική Νοημοσύνη και διαπροσωπική αποτελεσματικότητα». Θεματολογία: • Κοινωνική Νοημοσύνη και Αποτελεσματικότητα • Εφαρμογές της Κοινωνικής Νοημοσύνης στο Επαγγελματικό Περιβάλλον • Τύποι Προσωπικότητας και Εργασιακός Χώρος • Αναγνώριση Προσωπικού Στυλ • Προσαρμογή στο Προσωπικό Στυλ των Άλλων (πελάτες, συνεργάτες) Πληροφορίες: Τηλ.: 210 3680006 ή 210 3680911, email: training@hau.gr.

Συνεχίζεται

5ο τριήμερο για την Ευρώπη, την Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Επιμελητήριο Δωδεκανήσου & Νέα Πτέρυγα Νεστοριδείου Μελάθρου

Το Σπίτι της Ευρώπης παρουσιάζει το 5ο τριήμερο για την Ευρώπη, την Επιχειρηματικότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με τρεις συνεχόμενες ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν –αντίστοιχα- στις 15, 16 και 17 Μαρτίου 2017. Συνδιοργανώνεται με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου. Το τριήμερο θα ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου 2017, με την ημερίδα: «Ευρώπη: Προκλήσεις και ευκαιρίες» στην οποία και θα αναλυθούν τα θέματα: «Η Ευρώπη σε έναν πολύπλοκο και μεταβαλλόμενο κόσμο: H βαθύτερη ενοποίηση ως απάντηση στις προκλήσεις της εποχής μας», «Τα διλήμματα της Γερμανίας και ο αντίκτυπος στην Ευρώπη» και «Περισσότερη ή Λιγότερη Ευρώπη; Η Λευκή Βίβλος για το Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ώρα 19:30. Η δεύτερη ημερίδα (που θα γίνει επίσης στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στις 19:30), έχει τίτλο «Επιχειρηματικότητα: Ανακαλύπτοντας νέες πρακτικές» και θα αναπτυχθούν τα θέματα: «Από τον Πλάτωνα στο πρόγραμμα δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κυκλική οικονομία» και «Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες: Όταν η Τέχνη συναντά την Επιχειρηματικότητα!». Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με την εκδήλωση «Αναζητώντας το δρόμο προς νέα μοντέλα τουριστικής ανάπτυξης». Θα υπάρξουν τοποθετήσεις μεταξύ άλλων για τον αθλητικό, πολιτιστικό, γαστρονομικό και ακαδημαϊκό τουρισμό. Θα διεξαχθεί στη Νέα Πτέρυγα Νεστοριδείου Μελάθρου στις 19:30.

Ημερίδα: «Τεχνολογίες ηλεκτρομηχανολογικών και σιδηροδρομικών συστημάτων στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης»

Αμφιθέατρο Πολυτεχνικής σχολής Α.Π.Θ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερίδα με θέμα: «Τεχνολογίες ηλεκτρομηχανολογικών και σιδηροδρομικών συστημάτων στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης», διοργανώνει ο Σύλλογος Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Β. Ελλάδος ΣΜΗΒΕ, σε συνεργασία με την ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και υπό την αιγίδα της κοσμητείας της Πολυτεχνικής σχολής Α.Π.Θ. και των τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Υπολογιστών και Μηχανολόγων Μηχανικών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 14.00 στο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής σχολής Α.Π.Θ. Το αντικείμενο της ημερίδας αφορά στις υψηλές τεχνολογίες των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των σιδηροδρομικών συστημάτων που θα υποστηρίξουν το μετρό Θεσσαλονίκης. «Εκτιμάται ότι η εν λόγω ημερίδα θα τύχει μεγάλης απήχησης και θα καλύψει ευρύτερα το επιστημονικό αλλά και συνολικά το τεχνικό δυναμικό της χώρας, επισημαίνεται σε ανακοίνωση. Συγχρόνως φιλοδοξεί να προσφέρει σημαντική και καίρια ενημέρωση ευρύτερα στους πολίτες της Θεσσαλονίκης». Πληροφορίες: Τηλ.- fax: 2310 269887, email: smhbe2@gmail.com, Ιστοσελίδα: www.smhbe.gr