tee logo

Εκδήλωση του ΥΠΕΞ για το επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα

Αμφιθέατρο Υπουργείου Εξωτερικών

Με επιδίωξη την ανάδειξη του επενδυτικού περιβάλλοντος, των δυνατοτήτων της χώρας μας για προσέλκυση ξένων επενδύσεων και με σαφή στόχο την επικοινωνιακή διάχυση και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, θα πραγματοποιηθει την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 11:00, στο υπουργείο Εξωτερικών, ενημερωτική εκδήλωση στις ξένες διπλωματικές αρχές στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην εκδήλωση, την οποία διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα παρουσιαστούν ο νέος αναπτυξιακός νόμος, επενδυτικά κίνητρα και έργα μεγάλης κλίμακας. Την παρουσίασή τους θα πραγματοποιήσουν ο γγ Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Λόης Λαμπριανίδης, η διευθύντρια της Μονάδας Προσέλκυσης Επενδύσεων του Enterprise Greece, Αγγέλα Μιχαλοπούλου και η εντεταλμένη σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου.

Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΜ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της EΔΕΜ προσκαλεί τα μέλη στην τακτική - Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 16:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Νίκης 4, 1ος όροφος, Σύνταγμα). Εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα γίνει -ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων- στις 29 Μαρτίου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Θέματα ημερήσιας διάταξης: - Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης - Απολογισμός Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου - Οικονομικός Απολογισμός - Προϋπολογισμός επόμενου έτους - Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής - Διεξαγωγή Εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής Ώρα λήξης ψηφοφορίας: 21:00 Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή γίνονται δεκτές μέχρι και τις 20 Μαρτίου 2017, στο e-mail: edem@tee.gr.

11η Αθηναϊκή Διάλεξη Γεωτεχνικής Μηχανικής: «Γεωτεχνική αποθέσεων απορριμμάτων»

Αίθουσα Εκδηλώσεων ΤΕΕ Νίκης 4, ΑΘΗΝΑ

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Εδαφομηχανικής και Γεωτεχνικής Μηχανικής (ΕΕΕΕΓΜ) διοργανώνει την 11η Αθηναϊκή Διάλεξη Γεωτεχνικής Μηχανικής, με θέμα: «Γεωτεχνική αποθέσεων απορριμμάτων». Ομιλητής θα είναι ο πολιτικός μηχανικός Δημήτριος Κούμουλος. Η διάλεξη θα δοθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, (Νίκης 4, Σύνταγμα (1ος όροφος), την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30 (προσέλευση από 18:00).