tee logo

Συνεχίζεται

Σεμινάριο του ΕΜΠ (ADR/RID)

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Αμφιθέατρο Πολυμέσων, Κτήριο Βιβλιοθήκης)

Το Εργαστήριο Οχημάτων του Ε.Μ.Π. θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο Εκπαίδευσης Υποψηφίων Συμβούλων  Ασφαλούς Χερσαίας Μεταφοράς  Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ADR/RID), από τις 7 ως τις 11 Μαΐου 2018 (08:30 έως 17:00), στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου Πληροφορίες (καθημερινά 11:00 π.μ. –13:00 μ.μ.) στο τηλ.: 210-772  2018 και στο e-mail: oscar@central.ntua.gr.

ΕΕΔΕ: Ετήσιο συνέδριο του τομέα Δημόσιας Διοίκησης

Αμφιθέατρο ΕΒΕΑ Ακαδημίας 7, ΑΘΗΝΑ

Το 3ο ετήσιο συνέδριο του Τομέα Μάνατζμεντ Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΤΟΜΔΔΑ) της ΕΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΕΒΕΑ την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 (09.00 – 16.00), με τίτλο: «Ας δώσουμε προτεραιότητα στο Ανθρώπινο Δυναμικό της Δημοσίας Διοίκησης». Το συνέδριο έχει στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, καλών πρακτικών και προτάσεων, σχετικά με τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «το 3ο ετήσιο Συνέδριο του ΤΟΜΔΔΑ είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, δεδομένων των αλλαγών στη Δημόσια Διοίκηση που ετοιμάζει η Κυβέρνηση και αφορούν, μεταξύ άλλων, την μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», την εφαρμογή παλαιότερων κανονιστικών ρυθμίσεων για το μητρώο ανωτάτων στελεχών, την επιλογή στελεχών και το σύστημα αξιολόγησης».

Διάλεξη

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη της Ελισάβετ Τσιγαρίδα, προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, με τίτλο:  «Ξανασκάβοντας στην αρχαία Όλυνθο». Η ομιλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου των επιστημονικών διαλέξεων, υπό τον γενικό τίτλο «Τετάρτες στο Μουσείο – Αρχαιολογικές Διαλέξεις», που διοργανώνει το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης