tee logo

«Εξοικονόμηση ενέργειας, Τοπική Ανάπτυξη, Επιχειρηματικότητα»

Divani Hotel Athens Athens

Το ετήσιο Φόρουμ της πρωτοβουλίας Α-Εnergy Ιnvestments Initiative με τίτλο: «Εξοικονόμηση ενέργειας, Τοπική Ανάπτυξη, Επιχειρηματικότητα», θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2018 (ξενοδοχείο Athens Divani Caravel)με την συμμετοχή της ΚΕΔΕ, επιχειρήσεων και επενδυτών, Δήμων της χώρας, Περιφερειών και των συναρμόδιων υπουργείων Περιβάλλοντος, Οικονομίας, Εσωτερικών και άλλων αρχών. Έχουν επίσης κληθεί εκπρόσωποι από τις αρμόδιες ευρωπαϊκές διευθύνσεις και θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε φορείς που με συνέπεια και με την κατάλληλη επενδυτική προσέγγιση έχουν προωθήσει και προωθούν την εξοικονόμηση ενέργειας. Το φόρουμ είναι «αφιερωμένο στις πλέον σύγχρονες τάσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας σε Ελλάδα και Ευρώπη θα εστιάσει στον υπαίθριο φωτισμό(led κλπ)ακολουθώντας πλήρως τις ευρωπαϊκές τάσεις, στην εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια, αλλά και στις ΑΠΕ (όπου θα αφιερωθεί η μια από τις δυο μέρες», τονίζεται σε ανακοίνωση.

8η Διεθνής Συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού

Στην Ελλάδα ανατέθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού η διοργάνωση της 8ης Διεθνούς Συνάντησης για τον Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 9 ως τις 12 Οκτωβρίου 2018, έπειτα από κοινή διεκδίκηση του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Convention Bureau.

Εσπερίδα ΠΣΔΑΤΜ: “Γεωγραφικά Δεδομένα και νέο Γεω-Ευρετήριο ΓΥΣ”

Aίθουσα εκδηλώσεων ΤΕΕ Nίκης 4, Αθήνα

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών διοργανώνει στις 9 Οκτωβρίου 2018 (ώρες 17.00- 20.00) εκδήλωση με θέμα: «Γεωγραφικά Δεδομένα και Νέο Γεω-Ευρετήριο ΓΥΣ. Δυνατότητες και Τρόπος Χρήσης», στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΤΕΕ (Νίκης 4, Αθήνα, 1ος όροφος).  Οι εργασίες της εσπερίδας θα ξεκινήσουν με χαιρετισμούς και θα συνεχιστούν με τις ομιλίες: - «Ενημέρωση επί της πολιτικής διάθεσης γεωγραφικών δεδομένων», Σ/χης (Γ) Καγιαδάκης Βαρδής, Δ/κτης ΓΥΣ - «Παρουσίαση νέου Γεωευρετηρίου», Λ/γός (Γ) Πισπιδίκης Ιωάννης, Αξκός Υδ/νσης Γεωβάσεων Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις και συζήτηση. Πληροφορίες: https://psdatm.gr/index.php/latest-nes/2016-08-10-14-14-36/395-2018-10-03-06-11-54